آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۱۵۱

برخورداری ۹۹.۵ درصد از جمعیت شهری و روستایی کرمانشاه از نعمت گاز

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه در آیین بهره‌برداری و گازرسانی به ۷۰ روستا و ۲۱ واحد صنعتی بخش فیروزآباد از برخورداری ۹۹.۵ درصد از جمعیت شهری و روستای استان از نعمت گاز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه‌ استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین بهره‌برداری و گازرسانی به ۷۰ روستا و ۲۱ واحد صنعتی بخش فیروزآباد شهرستان کرمانشاه با اعتبار ۴۹۵۰ میلیارد ریال برگزار شد.

ناصر حسینی مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه در این مراسم، اظهار کرد: امروز در واقع جشن پایان گازرسانی به روستاهای قابل گازرسانی به استان کرمانشاه است.

وی اضافه کرد: با تلاش همکاران در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و بیش از ۹۸ جمعیت روستایی و در مجموع ۹۹.۵ درصد جمعیت استان از گاز بهره‌مند هستند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: کار کردن و گازرسانی در برخی مناطق استان کرمانشاه با جغرافیای بسیار سخت و صعب‌العبور بسیار دشوار است، اما این شرایط مانع خدمت‌رسانی نشد و امروز هیچ روستایی که قابلیت گازرسانی داشته باشد، بدون گاز نیست.

حسینی افزود: تا سه سال قبل از ۲۰۵ روستای منطقه کمتر از پنج روستا گاز داشت، اما از سه سال قبل ۲۰۴ روستا گازرسانی شده و یک روستای باقی مانده به استان ایلام واگذار شده است.

وی عنوان کرد: برای این پروژه یک ایستگاه تغییر فشار با وجود موانع بسیار ایجاد شد که نقش مهمی در وضعیت گاز شهرستان کرمانشاه دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: در این مناطق چهار ایستگاه تی‌پی‌اس، ۲۱۸ کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال و ۲۱۳۸ انشعاب برای اتمام گازرسانی ایجاد شده است.

حسینی با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد جمعیت شهری کرمانشاه گازرسانی شدند عنوان کرد: شهرستان کرمانشاه ۷۵۶ روستا دارد که ۷۲۳ روستا قابلیت گازرسانی دارد و اکنون ۷۲۲ گازدار است.

وی بیان کرد: برای گازرسانی به این مناطق ۱۰ پیمانکار به کارگیری شد و چهار پیمانکار اکنون در حال تکمیل کار و لکه‌گیری هستند و برای گازرسانی به صنعت در این منطقه محدودیتی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه افزود: این روش تأمین انرژی در جهان کم نظیر است و مردم تمام انرژی‌ها را با کمترین هزینه در سبد انرژی خود دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار