آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۴۷۷
انقلاب کردیم چی شد؟ - قسمت چهارم

از روزهای ناامنی تا ساخت پهپادها و موشک‌های نقطه‌زن

ایران که ۴۰ سال پیش یکی از ناامن‌ترین کشورهای جهان بود، اکنون با تکیه بر توان داخلی و با وجود تحریم‌ها، به یکی از قدرت‌های برتر نظامی جهان تبدیل شده و حتی توانسته سریع‌ترین شناور سطحی جهان را بسازد.
از روزهای ناامنی تا ساخت پهپادها و موشک‌های نقطه‌زن

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی استان مازندران در ایام دهه فجر اقدام به تولید و انتشار محتوا‌هایی از دستاورد‌ها انقلاب اسلامی ایران داشته است.

در چهارمین قسمت آمده است:

۴۰ سال پیش، ایران جزو ناامن‌ترین کشور‌های جهان بود. بین سال‌های ۶۰ تا ۶۱، حدود ۱۷ هزار ترور در شهر‌ها و روستا‌ها رخ داده بود. در طول جنگ تحمیلی، حتی اجازه واردات سیم خاردار به کشور داده نمی‌شد. اما همان ایران، امروز با تکیه بر توان داخلی خود، با وجود همه تحریم‌ها، توانسته به ساخت پهپاد، موشک، موشک‌های کروز بالستیک نقطه‌زن، زیردریایی، ناوشکن و دیگر تجهیزات مدرن دنیا دست یابد.

یک خاطره جالب از سردار علی فدوی خوانده بودم که گفته بودند در آن زمان تهدیدات دریایی علیه ایران بسیار زیاد شده بود. همزمان انگلستان از یک قایق رونمایی کرد که در مسابقات قایقرانی رکورددار سرعت شده بود. ایران به صورت رسمی اقدام به خرید این قایق کرد، اما موفق نشد. نهایتاً در سال ۸۸، از طریق فدراسیون، این قایق خریداری و با مشقت زیاد به خاک ایران منتقل شد. تنها قابلیتی که نسخه اولیه این قایق داشت، سرعت بسیار بالایش بود. اما متخصصان نیروی دریایی ایران با تغییراتی که روی آن قایق به وجود آوردند، توانستند سرعت آن را حدوداً سه برابر کنند و قابلیت حمل راکت را به آن اضافه نمایند. بعد‌ها حتی قابلیت پرتاب موشک نیز به این قایق افزوده شد و نهایتاً این قایق سریع‌ترین شناور سطحی جهان لقب گرفت.

همان ایران ۴۰ سال پیش که ناامن‌ترین کشور منطقه بود، امروز در رتبه چهاردهم قدرت نظامی جهان قرار دارد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار