آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۱۹۰
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی:

اشتغال پذیری، عملیاتی و قابل اجرا بودن، رویکرد باز طراحی و بازنگری برنامه‌های درسی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اشتغال پذیری، عملیاتی و قابل اجرا بودن، رویکرد بازنگری و باز طراحی برنامه‌های درسی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دویست و هشتادمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی با حضور دکتر محمد علی اکبری، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی و رئیس شورا، دکتر اصغر کشتکار نایب رییس شورا و سایر اعضاء، برگزار شد.

در این جلسه، دکتر علی اکبری اظهار داشت: باتوجه به ماهیت آموزش‌های علمی کاربردی، بازنگری برنامه درسی در اصل به منزله تدوین یک برنامه درسی جدید است و تمامی مراحل مربوط به تدوین رشته جدید اعم از نیازسنجی و طراحی مجدداً برای دوره مورد نظر انجام می‌گیرد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: نیاز بازارکار به نیروی انسانی ماهر و متخصص، ماهیت رشته‌های علمی کاربردی را تعیین می‌کند. دکتر علی اکبری تصریح کرد: در بازنگری برنامه‌های درسی به دنبال طرح‌های نو و خلاقانه هستیم. وی افزود: لازم است در بازنگری و بازطراحی برنامه‌های جدید درسی، ضمن توجه به طرح آمایش و پرهیز از افراط و تفریط در توسعه بدون پشتوانه مطالعاتی، به دغدغه‌های مطرح در فرآیند اجرا و منابع نیز توجه شود.

دکتر علی اکبری در خاتمه ضمن ابراز خرسندی از سرمایه‌های موجود در نظام آموزش شغلی و ظرفیت‌های سترگ اعضای شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی اظهار داشت: خوشبختانه به رغم نظر‌های متفاوت و جدی ارایه شده توسط اعضای شورا، شاهد نوعی شباهت و همسویی در دیدگاه‌های کلان برای ادامه پر قوت کار هستیم.

در ابتدای جلسه، علیرضا جمالزاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی، درخصوص ضرورت و اهداف بازنگری برنامه‌های درسی و گام‌های ده گانه برای اجرای این پروژه ملی و اصول حاکم بر فرآیند اجرا مطالبی ارائه و گزارشی از وضعیت کلی کمیته‌های بازنگری به تفکیک رشته‌های در حال بازنگری و نقش و رسالت استان‌ها برای پیاده سازی این طرح بیان کرد.

در ادامه، دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در فرآیند بازنگری برنامه‌های درسی، برخی از رشته‌ها حذف شده و رشته‌های مورد نیاز بر مبنای مشاغل احصا شده با رویکرد آینده نگری، طراحی می‌شود.

در ادامه جلسه، گزارش فاز نخست بازنگری ۶۰ عنوان برنامه‌درسی مرتبط با حوزه‌های شغلی فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) و فناوری اطلاعات (IT) توسط دبیران گروه‌ها و اعضاء کمیته، ارائه و پس از بحث و بررسی، ضمن موافقت با ادامه کار و آغاز فاز دوم بازنگری، مقرر شد ادامه مباحث در گروه تخصصی برنامه ریزی صنعت دنبال شده و مصوبات گروه در این خصوص به منزله مصوبه شورا تلقی شود.

در پایان جلسه، اعضا پیشنهادی برای گروه‌های تخصصی برنامه ریزی درسی به منظور صدور احکام نهایی و شکل‌گیری دور جدید فعالیت گروه‌های صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی، بررسی و به تصویب شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار