آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۷۸۳

اینترنت ماهواره‌ای برای تمام گوشی‌ها رایگان شد

T-Mobile با استارلینک همکاری کرده است تا سرویس ارتباط ماهوراه‌ای را برای گوشی‌های هوشمند راه اندازی کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، T-Mobile اخیرا با استارلینک همکاری کرده است تا سرویسی راه اندازی کنند که از طریق اتصال ماهوراه‌ای برای کاربران آیفون و اندروید امکان‌پذیر شود. این شرکت در یک آگهی تلوزیونی پرمخاطب که در بازی «سوپر بول» در آمریکا پخش شد، اعلام کرده است کسانی که در نسخه بتای T-Mobile Starlink، ثبت نام کنند می‌توانند تا ماه جولای آن را به صورت رایگان امتحان کنند و حتی نیازی نیست که مشتری T-Mobile باشند.

این سرویس ماهواره‌ای فعلا برای ارسال پیامک است. به گفته مایک کاتز، رئیس بازاریابی، استراتژی و محصولات T-Mobile برای امتحان کردن آن، به یک گوشی هوشمند نسبتاً جدید نیاز است، تقریباً هر گوشی هوشمندی که در چهار سال گذشته ساخته شده است که آیفون ۱۴ و سامسونگ گلکسی اس ۲۱ هم شامل آنها می‌شود. البته ممکن است برخی از گوشی‌ها در حال حاضر سازگار نباشند، اما تعداد دستگاه‌هایی که می‌توانند به آن متصل شوند روز به روز در حال افزایش است.

در حالی که استفاده از این سرویس اکنون برای همه رایگان است، کاربران در مرحله بعد باید برای سرویس ماهواره‌ای بتا ثبت نام کنند. این سیستم بر خلاف برخی دیگر از سیستم‌ها، برای اتصال نیاز ندارد که کاربر گوشی خود را به سمت ماهواره بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار