آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۸۰۵۶

رونق گردشگری به درآمدهای پایدار استان کمک می‌کند

نماینده عالی دولت در استان البرز با تأکید بر اهمیت گردشگری، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های گردشگری و همچنین بومگردی در استان گفت: رشد صنعت گردشگری به اشتغالزایی و درآمدزایی برای استان می‌انجامد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو مجتبی عبدالهی در حاشیه بازدید از غرفه البرز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته اظهار کرد: گردشگری یکی از صنایع بسیار ضروری و حیاتی برای کشور است که می‌تواند تأثیرات زیادی در شناساندن فرهنگ، تمدن و تاریخ یک کشور یا منطقه به مردم داشته باشد.

استاندار البرز افزود: ما باید نمایشگاه‌های گردشگری را در فصول مختلف برگزار کنیم. این نمایشگاه‌ها به شناساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های هر منطقه کمک کرده و موجب می‌شود مردم بیشتر با فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف آشنا شوند. برگزاری چنین رویدادهایی در هفته‌های مختلف مانند هفته گردشگری، هفته صنایع دستی و ... می‌تواند به رشد و توسعه این صنعت کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه صنعت گردشگری می‌تواند شغل ایجاد کرده و منابع مالی فراوانی برای کشور و استان به همراه داشته باشد. به طور مثال، هر گردشگر خارجی می‌تواند ۱۱ شغل ایجاد کند و به درآمدزایی بالایی منجر شود.

عبدالهی همچنین به تاریخ و تمدن غنی کشور اشاره کرد و عنوان کرد: ما یک کشور پر تاریخ و تمدن هستیم و قابلیت‌های گردشگری فوق‌العاده‌ای داریم. ایران جزو ۱۰ کشور برتر در حوزه تمدن و تاریخ است و این ویژگی‌ها به خوبی توانمندی‌های کشور ما را نشان می‌دهد.

نماینده دولت به مشکلات موجود در حوزه گردشگری استان اشاره کرد و افزود: حوزه گردشگری استان همچنان با چالش‌هایی مواجه است. یکی از اصلی‌ترین مشکلات، زیرساخت‌های ضعیف است که باید تقویت شوند. ما باید در حوزه هتل‌سازی، مراکز اقامتی و بوم‌گردی حمایت بیشتری داشته باشیم و تسهیل‌گری‌های لازم را برای راه‌اندازی این مراکز انجام دهیم.

عبدالهی تصریح کرد: ما به شدت از گردشگری حمایت می‌کنیم و تلاش داریم تا با راه‌اندازی خطوط ویژه و تسهیل‌گری‌های اداری، موانع موجود را برداریم و این صنعت را گسترش دهیم تا از مزایای آن بهره‌مند شویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار