کد خبر:۱۲۲۹۱۸۹

مشکلات روادید رانندگان ایرانی به قزاقستان رفع می‌شود

وزیر راه و شهرسازی کشورمان در دیدار با وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان ضمن دعوت از وزیر حمل و نقل قزاقستان برای شرکت در هفدهمین اجلاس وزرای حمل‌ونقل تراسیکا، از توافق دو کشور برای گسترش همکاری‌های حمل و نقل ریلی، جاده‌ای هوایی و بندری خبر داد و گفت: مشکلات روادید رانندگان ایرانی به قزاقستان حل می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی عصر امروز ۲۸ بهمن در ساختمان دادمان به همراه معاونان خود در حوزه حمل و نقل، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با آرمان شاکالیف وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان و هیات همراه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بخش عمده‌ای از محور‌های این گفت‌و‌گو‌ها مربوط به گسترش و توسعه حمل و نقل از جمله هوایی، جاده‌ای، ریلی و بندری بود. تسهیل انتقال بار، تجاری سازی مسیر شاخه شرقی کریدور شمال و جنوب، افزایش همکاری‌ها در حوزه لجستیک بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی کشورمان در حاشیه این دیدار در خصوص این دیدار و گفت‌و‌گو‌های فی‌مابین دو کشور توضیح داد: موضوعات مرتبط با حمل و نقل ریلی، جاده‌ای و تفاهماتی که در خصوص بندر چابهار و بندر شهید رجایی هست مطرح شد. در خصوص روادید رانندگانی که به قزاقستان سفر می‌کنند و ترانزیت دارند مشکلات مطرح و مقرر شد تا این مشکلات به زودی حل و فصل شود.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان ادامه داد: ارتباطات بیشتر، ترانزیت و حمل کالای بیشتر و نقشه راهی که با تفاهم‌‎نامه‌های قبلی داشتیم از موضوعاتی بود که در دیدار با وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان در مورد آن گفت‌و‌گو شد.

صادق موضوع آخر این دیدار و گفت‌و‌گو را میزبانی تراسیکا و دعوت از وزیر حمل ونقل قزاقستان به عنوان دبیرکل تراسیکا عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد تا این رفت و آمد‌ها منجر به افزایش ترانزیت بین دو کشور و توسعه هر دو کشور شود.

در این نشست سعید رسولی معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، جبارعلی ذاکری مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، رضا اکبری رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، امین ترفع رییس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی و دیگر مسئولان حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار