به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجری طرح برق روستایی کشور در این مراسم گفت: اولین بار در کشور سکونتگاه عشایری در شمال استان کرمان از طریق احداث شبکه توزیع، برقدار شده است.
مجید برنگی افزود: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز شاهد پیشرفتهای زیادی در حوزه برقرسانی روستایی کشور بودهایم، به طوری که برق رسانی به روستاها رشد ۱۳ برابری نسبت به سالهای قبل از انقلاب را نشان میدهد.
وی بیان کرد: طول شبکه برق روستایی کشور ۲۲ برابر شده و تعداد ترانسها و پستهای برق نصب شده نیز هفت برابر افزایش یافته که از چهار هزار و ۸۰۰ دستگاه در سال ۱۳۵۷ به ۳۲۰ هزار دستگاه در حال حاضر رسیده است.
مجری طرح برق روستایی کشور گفت: در برنامهها و اقدامات در دست اجرای وزارت نیرو تمامی روستاهای دارای ۱۰ خانوار دائمی، از روشنایی برق برخوردار شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان نیز در این مراسم با تشکر از همکاری مجری برق روستایی کشور اظهار داشت: این پروژه با احداث یک دستگاه پست ۵۰ کاوا، هزار و ۴۲۵ متر شبکه فشار متوسط و ۵۲۵ متر شبکه فشار ضعیف با اعتبار ۱۹ میلیارد ریال اجرا شده و به بهره برداری رسیده است.
محمد سلیمانی هدف از اجرای این پروژه را توسعه رونق تولید، کسب و کار و گردشگری عنوان و ابراز امیدواری کرد که با تامین و توسعه شبکه توزیع در مناطق روستایی شاهد توسعه فعالیتها و اشتغال زایی باشیم.
این طرح با حضور مجری طرح برق روستایی شرکت توانیر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، فرماندار، بخشدار و جمعی از مسئولان محلی در جاده روستای ثبت جهانی میمند شهربابک افتتاح شد.