به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد رئیسی با بیان اینکه ۸۴۷ هزار صورتحساب طی آخرین دوره در سیستان و بلوچستان صادر شده، گفت: بیش از ۷۰۲ هزار صورتحساب زیر ۱۰میلیون ریال و از این تعداد، ۴۳۳ هزار صورتحساب، زیر یک میلیون ریال است.
وی ادامه داد: همچنین صورتحساب تمامی مشترکان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی سیستان و بلوچستان که تا میزان الگوی مصرف تعیین شده مصرف داشته اند، «رایگان» محاسبه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه حدود سه درصد مشترکان برق این استان صورتحساب نجومی دارند، گفت: تعرفههای بخش خانگی در ۲ بخش تعرفه مشترکان کم مصرف (در حد الگو) و مشترکان پرمصرف (با مصرف بالاتر از الگو) به تفکیک مناطق مختلف عادی و گرمسیری (تحت تأثیر دما و رطوبت) محاسبه میشود.
وی در بخش تعرفه برق در کل کشور، اظهار کرد: تعرفه برق به صورت عادی و گرمسیری یک تا چهار تقسیم بندی می شود که با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی، نوع الگوی هر منطقه مشخص میشود.
رئیسی گفت: الگوی مصرف برق ماهیانه تابستان در مناطق غیر گرمسیر (به عنوان مثال زاهدان) ۴۵۰ کیلووات ساعت در ماه است که با شروع فصل سرما این عدد به ۲۰۰ کیلووات در ماه کاهش مییابد.
وی ادامه داد: مشترکانی که مصرف برق آن ها بیش از الگو باشد در صورتی که مصرف خود را کنترل نکنند، مشمول تعرفههای بالاتر که پلکانی، افزایشی و نزدیک هزینههای تامین برق است، خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ساختار تعرفهگذاری به گونهای طراحی شده که بیشترین یارانه مشمول مشترکانی میشود که در محدوده الگوی مصرف قرار گرفتهاند و قبضهای برق ارزانتری دریافت میکنند.
وی استفاده از لوازم برقی پر مصرف مانند هیتر و اسپیلت برقی جهت گرمایش را یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در افزایش مصرف انرژی دانست و گفت: با توجه به اینکه در فصل سرما باید از حامل های انرژی مانند گاز و نفت سفید جهت گرمایش بهره برده و یارانه دولت در این بخش در نظر گرفته شده بنابراین استفاده از برق به عنوان انرژی جایگزین به هیچ عنوان توصیه نمیشود.