به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در اختتامیه جشنواره ملی رسا (نهجالبلاغه دانشگاهیان) که در مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد، بر ضرورت گسترش فرهنگ نهجالبلاغه در دانشگاهها تأکید کرد و گفت: هیچ ثروتی بالاتر از عقل و هیچ میراثی ارزشمندتر از ادب نیست.
وی ضمن تقدیر از دستاندرکاران این جشنواره، حضور گسترده دانشجویان را نشانهای از ظرفیت بالای دانشگاهها در ترویج معارف اهلبیت (ع) دانست و اظهار داشت: از تلاشهای مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و تمامی دستاندرکاران برگزاری این رویداد ارزشمند، قدردانی میکنم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به مشارکت ۶۰ هزار دانشجو در این جشنواره، تصریح کرد: این آمار نشاندهنده علاقه عمیق نسل جوان به مفاهیم نهجالبلاغه است و مسئولیت ما را در تقویت این حرکت فرهنگی بیشازپیش سنگینتر میکند.
حبیبی همچنین از زحمات مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم و نمایندگان مجلس حاضر در مراسم تقدیر کرد و افزود: حضور این عزیزان در کنار دانشجویان، نشاندهنده اهمیت ویژهای است که مسئولان کشور برای گسترش معارف دینی در دانشگاهها قائل هستند.
وی با اشاره به نقش دانشگاهیان در ترویج فرهنگ قرآنی، از نائینی، استاد برجسته و از فعالان حوزه جهاد دانشگاهی یاد کرد و گفت: ایشان از نمونههای بارز پیوند دانش و اخلاق هستند و حضورشان در این مراسم، ارزشمند و الهامبخش است.
معاون وزیر بهداشت در ادامه، به پیشینه علمی و فرهنگی برخی از دانشجویان و اساتید حاضر در جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: برخی از این عزیزان، از دوران دانشجویی در کانونهای قرآنی فعال بودهاند و امروز در عرصههای علمی، بهویژه در حوزه تخصصهای پزشکی، خوش درخشیدهاند.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود، اهمیت نهجالبلاغه را مورد تأکید قرار داد و گفت: این کتاب شریف، حکمت، عظمت، اخلاق و کرامت انسانی را به زیباترین شکل بیان کرده است و هیچ کتابی نمیتواند به اندازه یک حدیث از مولای متقیان، در زندگی انسان تأثیرگذار باشد.
وی در پایان تصریح کرد: تربیتیافتگان فرهنگ قرآنی امروز در این جشنواره گرد هم آمدهاند و این نشان میدهد که اهتمام به این معارف، آثار بزرگی در زندگی اجتماعی و فردی افراد دارد.