به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد لاریجانی امروز شنبه (۴ اسفندماه) در دومین دوره جایزه ملی قانون در مرکز پژوهشهای مجلس گفت: مرکز پژوهشها باید اعتبار لازم را کسب کند و به عنوان نمونه در بررسی طرحها و لوایح باید پشتیبان نمایندگان مجلس شود.
مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی افزود: تفکر سیاسی ما بر اساس موضوع ولایت است و رهبرمعظم انقلاب به جهاد تبیین تاکید فرمودند که باید به آن عمل شود و یک نمونه آن فضای مجازی است. البته من مخالف اینترنت نیستم. چرا که ۳۳ سال پیش اینترنت با پشتیبانی رهبر انقلاب و حمایت مرکز پژوهشهای بنیادی وارد کشور شد.
وی تاکید کرد: رهبر انقلاب در همان زمان فرمودند که این تکنولوژی آینده دار است و باید فضا برای حضور همه دستگاهها فراهم شود و قطعا جوانان از آن استقبال میکنند. اما باید مراقب آلایندههای آن هم بود که چنین تعبیری از رهبر انقلاب بسیار خاص، مهم و ارزشمند بود.
لاریجانی با بیان اینکه فضای مجازی دو مسئله بسیار عمده دارد، گفت: نخست اینکه باید زیرساخت لازم با حدود ۶۰ میلیون دلار را برای آن احداث کرد. دوم اینکه باید بی در و پیکر بودن فضای مجازی را ساماندهی کنیم و قوانین مهم و اثر بخش برای آن اجرا کنیم.
وی با اشاره به توجه ویژه همه کشورهای جهان از جمله آمریکا به فضای مجازی و ایجاد قوانین برای آن گفت: آمریکا موضوع فیلتر تیک تاک را به این دلیل مطرح کرد که طبق گفته سناتورهای این کشور، این پیام رسان اطلاعات شهروندان آمریکایی را در اختیار دشمنان آمریکا قرار میداد و اخباری را علیه آمریکا منتشر میکرد و تلاش برای تاثیرگذاری در انتخابات داشت.
مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی تصریح کرد: بر همین اساس باید مرکز پژوهشهای مجلس در موضوع فضای مجازی قانون نویسی کند.
لاریجانی درباره مذاکره با آمریکا گفت: این موضوع نیاز به تبیین دارد و باید مرکز پژوهشهای مجلس به آن ورود کند. همچنین موضوع کاهش اثر تحریمها از اقداماتی است که باید توسط این مرکز انجام شود.
وی افرود: صنعت نفت کشور اگر خود را بالا بکشد، حدود ۱۲۰ حوزه از سایر صنایع کشور را بالا خواهد برد. به عبارتی فرآوری نفت سبب پیشرفت کشور میشود و حتی نباید یک قطره نفت را خام فروشی کنیم. چرا که مشتری فرآوردههای نفتی همیشه دست به نقد است و این موضوع سبب ارتقاء کشور در بخشهای مختلف خواهد شد.