به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بیژن سلیمانپور روز دوشنبه در نشست هماهنگی و برنامه ریزی اجرای طرح نهضت مدرسه سازی گفت: متاسفانه باتوجه به مسائلی همچون افزایش جمعیت ساکن و مهاجر، جمعیت بالای اتباع خارجی، تراکم جمعیت در مناطق حاشیه ای و فرسودگی مدارس در سطح شهرستان، با کمبود سرانه های آموزشی روبرو هستیم.
معاون استاندار تهران با اعلام اینکه برای ساخت این تعداد مدرسه بالغ بر ۱۴۵ هزار مترمربع زمین با کاربری آموزشی نیاز می باشد، افزود: در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران که چندی پیش به ریاست استاندار و با دستورکار مسائل و مشکلات شهرستان ری برگزار شد، پس از بحث و بررسی و ارائه گزارش از سوی دستگاه های متولی، تصمیمات خوبی جهت ارتقاء سرانه ها و تحقق عدالت آموزشی در شهرستان اخذ و به دستگاه ها ابلاغ شد.
فرماندار ویژه شهرستان ری اضافه کرد: در همین راستا مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تعداد ۱۸، سازمان نوسازی و تجهیز مدارس ۱۰، کمیساریای عالی مهاجرین ۲ و آموزش و پرورش ۲۸ مدرسه از محل مولدسازی دارایی ها طی مدت ۲ سال در شهرستان ری احداث کنند.
وی در این نشست که با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز برگزار شد، از برگزاری اجلاسیه بزرگ مشارکت در نهضت مدرسه سازی شهرستان ری با حضور خیرین و علاقه مندان به این امر خداپسندانه در آینده ای نزدیک خبر داد.
این مسئول با اشاره به دغدغه مندی دولت و شخص رئیس جمهور در حوزه بهبود و ارتقای سرانه های اموزشی و تحقق عدالت آموزشی در کشور، خاطرنشان کرد: مدرسه سازی مترادف است با آینده سازی برای کشور و هرگونه هزینه و اقدام در این بخش به نوعی سرمایه گذاری ارزشمندی است که زمینه رشد و تعالی جامعه انسانی و توسعه و پیشرفت کشور را تضمین می کند.
معاون استاندار تهران ادامه داد: ما ظرفیت های بسیار خوبی در موضوع مدرسه سازی داریم که باید تلاش نماییم از بالقوه به بالفعل تبدیل شوند، در این حوزه علاوه بر بهره گیری از اعتبارات و امکانات دولتی و مشارکت خیرین می بایست به موضوع مسئولیت های اجتماعی نیز توجه ویژه ای شود. صنوف، کسبه، بازاریان و صنایع بزرگ با استفاده از ظرفیت های قانونی همچون معافیت مالیاتی می توانند در این امر بسیار مؤثر و کمک کننده باشند.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان اضافه کرد: علم همچون نور آفتابی است که با تابش بر بیایان های خشک موجب رویش و آبادانی می شود، عمل خداپسندانه مدرسه سازی نیز به مثابه کمک به تابش هرچه بیشتر انوار علم در جامعه و به تبع آن رشد و توسعه هرچه بیشتر کشور می باشد، به همین جهت همه ما وظیفه داریم در این حوزه به قدر وسع و توان خود مشارکت نموده و در ساختن ایرانی آباد و آینده ای روشن برای فرزندانمان تسهیل گر باشیم.
شهرستان ری دارای چهار مرکز اصلی آموزش و پرورش شامل ناحیه یک، ناحیه دو، بخش کهریزک و بخش فشافویه است که مدیریت آن با اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران است.