به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در حاشیه بازدید از فاز توسعه بیمارستان امام حسین(ع) با بیان اینکه استان کرمانشاه در حوزه گردشگری سلامت ظرفیت ویژهای دارد، اظهار داشت: با توجه به موقعیت استان و دارا بودن مرز مشترک با کشور عراق بیماران عراقی تمایل زیادی به استفاده از ظرفیت بیمارستانی و درمانی کرمانشاه دارند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به برگزاری چندین نشست با مسئولان کشور عراق افزود: مسئولان کشور عراق بازدیدهایی از مراکز درمانی مختلف و ظرفیتهای پزشکی استان داشته و تمایل خود را برای استفاده از آنها اعلام کردهاند.
مدیر ارشد استان بیان کرد: رونق گردشگری سلامت، توسعه استان را در پی خواهد داشت، لذا گسترش این مهم در دستور کار قرار گرفته و جزو برنامه های استان است.
وی با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیتهای بیمارستانی در استان ادامه داد: با توجه به جایگاه بالای دانشگاه علوم پزشکی و حضور متخصصان توانمند مختلف در استان در صورت فراهم کردن زیرساختها توفیقات خوبی در حوزه گردشگری سلامت به دست خواهد آمد.
حبیبی عنوان کرد: در حال حاضر دو بیمارستان خصوصی و یک بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی خدمات پزشکی مورد نیاز گردشگران سلامت را ارائه میدهند، اما امیدواریم با توجه به ظرفیت بالای این حوزه، نگاه مسئولان امر و تلاش های صورت گرفته گردشگری سلامت در استان به جایگاه مورد انتظار دست یابد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به بازدید از فاز دوم ۱۶۰ تختخوابی بیمارستان امام حسین(ع) ادامه داد: این بیمارستان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و دارای کیفیت ساخت بالایی است.
وی افزود: با توجه به اینکه سرانه استان در حوزه تختهای بیمارستانی مطلوب نیست انتظار میرود هر چه سریعتر بیمارستانهای در حال ساخت از جمله این بیمارستان را تکمیل کنیم.
وی با قدردانی از مجموعه سپاه برای راهاندازی این بیمارستان گفت: با حمایتهای صورت گرفته و تزریق منابع مالی در کنار مجموعه سپاه تلاش میشود هر چه سریعتر این بیمارستان تکمیل شده و خدمات مورد نیاز مردم را ارائه دهد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: برنامه زمانبدی برای تکمیل فاز توسعه بیمارستان امام حسین(ع) تدوین خواهد شد تا متناسب با اعتبارات تزریق شده روند ساخت آن پیش رود و در آینده نزدیک شاهد تکمیل آن باشیم.
حبیبی در ادامه با اشاره به بازدید از بیمارستان سیار سپاه پاسداران ادامه داد: کار مطالعه، طراحی و اجرای این بیمارستان توسط این نهاد صورت گرفته که بسیار ارزشمند است.
وی بیان کرد: این بیمارستان در فرصت محدود هشت ساعته میتواند آماده شده و به بیماران خدمات دهد ضمن اینکه بخشهای مختلف بیمارستانی در آن توسط متخصصین بسیجی و دانشبنیان طراحی شده است که در نوع خود کمنظیر است و اگر بتوان آن را معرفی کرد از این ظرفیت در استانهای دیگر نیز استفاده خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برپایی این بیمارستان در حوزه درمانی و بیمارستانی کار کم نظیری است، گفت: بیمارستانهای سیار میتواند در کوتاهترین زمان ممکن خدمات مورد نیاز را ارائه دهد و باید این ایدهای که اجرا شده در معرض دید مسئولان کشوری قرار گیرد تا از ظرفیت آن استفاده شود.