کد خبر:۱۲۳۳۱۳۸

فرش قرمز استاندار کرمان برای جذب سرمایه‌گذاری کشور‌های اروپایی

استاندار کرمان در دیدار سفرای نروژ و دانمارک در ایران گفت: استان کرمان به سرعت در حال صنعتی شدن است و در زمینه ظرفیت‌های گردشگری نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و پیش‌بینی می‌شود با باز شدن فضای گردشگری، شاهد تقویت مراودات گردشگری و همکاری‌های کشور‌های اروپایی در زمینه سرمایه‌گذاری و جذب گردشگر با استان کرمان باشیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد علی طالبی در دیدار با سفرای نروژ و دانمارک در ایران که به جهت پروژه‌های سال ۲۰۲۴ در کرمان و بازدید از وضعیت پناهندگان به استان سفر کرده بودند، گفت: کرمان پذیرای تعداد قابل توجهی از مهاجرین از کشور‌های مختلف بخصوص افغانستان است و مهاجرت این افراد و مسائل و موضوعاتی که آنها با خودشان دارند؛ ایجاب می‌کند که برای مدیریت موضوع اتباع و رسیدگی به نیاز‌های مختلف آنها همکاری‌های خوبی بین جمهوری اسلامی ایران و کمیساریای عالی سازمان ملل و همچنین کشور‌های مختلف دنیا برقرار شود تا بتوانیم بخش قابل توجهی از نیاز‌های این افراد را پوشش دهیم.
 
استاندار کرمان افزود: مهاجرین افغانستانی در ایران از یارانه‌های متعددی بهره‌مند می‌شوند، اما تأمین برخی از نیاز‌های آنها مستلزم حمایت سازمان‌های بین‌المللی است. 
 
وی ضمن اشاره به اقدامات مثبتی که تاکنون برای این افراد صورت گرفته، خاطرنشان کرد: این کمک‌ها در مقایسه با نیاز‌های موجود، به ویژه در بخش‌های آموزش، بهداشت و مسکن، کافی نبوده و خواستار حمایت و همراهی بیشتر جامعه بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل مهاجرین در استان کرمان هستیم.
 
استاندار کرمان در خصوص وضعیت مهاجرین و پتانسیل‌های اقتصادی استان بیان کرد: کرمان بزرگترین استان ایران به لحاظ جغرافیایی بوده و دارای ظرفیت‌های بالایی در زمینه‌های اقتصادی می‌باشد به طوری که در حوزه معادن رتبه اول کشور را دارد و همچنین در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی نیز در جایگاه برتر قرار دارد.
 
وی ادامه داد: استان کرمان به سرعت در حال صنعتی شدن است و در زمینه ظرفیت‌های گردشگری نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و تعداد بنا‌های ثبت‌شده جهانی در این استان قابل توجه است و در برنامه‌های جدید توسعه استان، گردشگری به عنوان یکی از اولویت‌ها مطرح شده و پیش‌بینی می‌شود با باز شدن فضای گردشگری، شاهد تقویت مراودات گردشگری و همکاری‌های کشور‌های اروپایی در زمینه سرمایه‌گذاری و جذب گردشگر با استان کرمان باشیم.
 
استاندار کرمان ضمن دعوت از سفرای دانمارک و نروژ جهت بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان، ابراز امیدواری کرد که این بازدید‌ها به حل مسائل بین‌المللی و تقویت روابط بین کشور‌ها منجر شود و حضور گردشگران اروپایی در ایران و به‌ویژه در کرمان افزایش یابد.
 
 وی در ادامه به افزایش حضور مهاجرین افغانستانی در ایران اشاره کرد و گفت: جهان باید به مسئولیت خود در قبال افغانستان هم از طریق ایجاد شرایط باثبات و سیاسی در افغانستان و هم کمک به رشد اقتصادی افغانستان برای امرار معاش و معیشت؛ عمل کند تا مردم کشور افغانستان مجبور به ترک وطن خود نباشند.
 
اظهارات سفیر دانمارک 

سپس سورن یاکوبسن سفیر دانمارک نیز در این دیدار از تلاش‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران در زمینه حمایت از پناهندگان افغانستانی قدردانی کرد و اظهار داشت که کشورش به دلیل این کمک‌ها از ایران سپاسگزار است.
 
سخنان سفیر نروژ 

همچنین در ادامه پال بیورنستاد سفیر نروژ در ایران نیز ضمن ابراز خرسندی از مشاهده نزدیک چالش‌ها و مشکلات موجود در حوزه پناهندگان و بازدید از پروژه‌های مشارکتی، اعلام کرد که گزارشی بر اساس مشاهدات خود در استان تهیه و به نروژ ارائه خواهد کرد تا به تداوم و افزایش کمک‌ها منجر شود.
 
 وی با قدردانی از ایران به دلیل میزبانی از حدود ۶ میلیون پناهنده علی‌رغم فشار‌های موجود، ابراز امیدواری کرد که با بهبود وضعیت در افغانستان، مسائل امنیتی و سیاسی در سطح بین‌الملل حل شده و امکان سفر بازدیدکنندگان و توریست‌های اروپایی فراهم شود. 
 
سفیر نروژ همچنین به جلسه رئیس جمهور ایران و نروژ اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با میانجی‌گری نروژ، این مسائل در سطح بین‌المللی بهبود یافته و از طریق راه حل‌های دیپلماتیک، روابط بهبود یابد.

سفیر نروژ گفت: البته تکنولوژی‌ها و کارخانجات زیادی در نروژ وجود دارد که مهمترین صنعت نفت و گاز است که برای واردات این قضیه در حال کار هستیم و صنعت دیگر در نروژ پرورش ماهی سالمون است که دنبال راه‌های دیپلماتیک هستیم که بتوانیم صادرات و واردات را در تجارت بین المللی رقم بزنیم و همکاری سازنده‌ای بین دو کشور داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار