اجماع جهاني راهكار پايان دادن به آفت تروريسم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۳۵۷
دكتر الهام امين زاده:

اجماع جهاني راهكار پايان دادن به آفت تروريسم است

يك حقوقدان بيان داشت: چنانچه عوامل به خطر افتادن صلح عادلانه شناسايي شده و از سوي ساير كشورها نيز مورد اجماع قرار گيرد، مي توان به پايان اين آفت بين المللي اميدوار بود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر الهام امين زاده، چنانچه عوامل به خطر افتادن صلح عادلانه شناسايي شده و از سوي ساير كشورها نيز مورد اجماع قرار گيرد، مي توان به پايان اين آفت بين المللي اميدوار بود.
 
امين زاده با بيان اين مطلب افزود: تروريسم را مي توان يكي از عواملي دانست كه صلح عادلانه را به خطر مي اندازد و حتي آن را به جنگ ميان كشورها تبديل مي كند تروريسم تا چند دهه قبل يك مساله بين المللي تلقي نمي شد و تنها در داخل برخي كشورها، جريان‌هاي اپوزيسيون‌ براي رسيدن به اهداف خود و همچنين به منظور ايجاد رعب و وحشت اقدام به ترور مي كردند اما در دوره‌هاي بعد و با انگيزه‌هايي كه از سوي برخي كشورها ايجاد شد، تروريسم نيز به يك پديده بين المللي تبديل شد كه مي توان آن را آفت بين المللي و يك مساله نامطلوب عنوان كرد كه مي تواند بسياري از اهداف را با خطر مواجه كند.

وي ادامه داد: بدون شك ما امروز با يك مفهوم صحيح در مورد مقابله با تروريسم از سوي آمريكا مواجه نيستيم و نوعي از رياكاري در رفتار آمريكا در اين مورد مشاهده مي شود كه اصلاً قابل قبول نيست.

اين استاد دانشگاه در ادامه با ذكر مثالي در اين خصوص گفت: با وجود اينكه در كشور ما در اثر اقدامات تروريستي 12 هزار نفر كشته شده‌اند هيچ واكنشي نسبت به اين موضوع نشان داده نمي شود و حتي آن را يك اقدام تروريستي نيز به حساب نمي آورند اما در لبنان با ترور رفيق حريري، شوراي امنيت سازمان ملل تشكيل جلسه داده و در مورد آن واكنش نشان مي دهد.

امين زاده با بيان اينكه مي توان گفت كشورهاي بزرگ با استفاده از حق وتوي خود اهداف و انگيزه‌هاي مورد نظرشان را پياده مي كنند و تنها برخي مسائل خاص را به عنوان تروريسم قبول دارند، تصريح كرد: اين كشورها امروز نيز با حربه مبارزه با تروريسم در برابر نيروهاي مقاومت لبنان صف آرايي كرده‌اند.

 گفتني است، كنفرانس بين المللي ائتلاف جهاني عليه تروريسم براي صلح عادلانه با هدف تشكيل ائتلافي از نخبگان اين حوزه براي مقابله جدي با پديده تروريسم با حضور 1000 نفر از انديشمندان داخلي و خارجي روزهاي 24 و 25 ارديبهشت ماه در تهران برگزار مي شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار