کد خبر:۱۲۳۴۰۰۵

جا به جایی روزانه ۲ هزار کامیون کالا بین ایران و افغانستان

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: روزانه بیش از ۲ هزار کامیون کالا بین ایران و افعانستان جابه جا می‌شود که لازم است در خصوص صدور روادید برای رانندگان و تجار توجه ویژه بشود.
جا به جایی روزانه ۲ هزار کامیون کالا بین ایران و افغانستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در خارج از کشور به طور معمول باید حامی شهروندان و تجار کشور باشند.

محمد امتی افزود: ۸۰ درصد حمل و نقل ناوگان جاده‌ای از ایران به مقصد کشور‌های آسیای مرکزی با بیش از ۱۰ هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل بین المللی از طریق شرکت‌های حمل و نقل خراسان رضوی انجام می‌شود.

وی گفت: از طریق سه مرز با افغانستان و یک مرز با ترکمنستان، روزانه تا بیش از ۲ هزار کامیون کالا بین ایران و افعانستان جابه جا می‌شود که لازم است در خصوص صدور روادید برای رانندگان و تجار در این حوزه توجه و روان سازی خاص انجام شود.

عضو هیات رییسه شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی افزود: متاسفانه کنسولگری‌ها با رانندگان و قشر حمل و نقل مشکلاتی دارند و نمی‌توانند به خوبی ارتباط برقرار کنند.

رییس کمیسیون حمل‌ونقل، ترانزیت و امور مرزی اتاق بازرگانی مشهد نیز گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در حوزه ترانزیت، قوانین و مقرراتی است که بدون اطلاع‌رسانی قبلی اجرا می‌شوند و رانندگان ما را در عبور و مرور با موانع متعدد مواجه می‌کنند.

احمد زمانیان افزود: وظیفه ما این است که کالا‌های تجار و بازرگانان را در زودترین زمان و با کمترین هزینه به مقصد برسانیم؛ اما برخی مقررات و هزینه‌های تحمیلی، فرآیند حمل‌ونقل را طولانی‌تر و پرهزینه‌تر می‌کند.

او گفت: ضروری است در نشست وزیران حمل‌ونقل کشور‌های عضو اکو، تصمیماتی در راستای ایجاد ثبات در قوانین حمل کالا و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل در کشور‌های مسیر اتخاذ شود تا موانع پیش روی بخش خصوصی کاهش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار