کد خبر:۱۲۳۴۶۹۲

طرح کالا برگ الکترونیکی در ایلام کلید خورد

اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی امروز (یکشنبه) همزمان با ماه رمضان با حضور معاون وزیر کشور در استان ایلام آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، «عباس میرزاد»، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام شامگاه یکشنبه در نشست وبیناری بررسی اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی با حضور معاون وزیر کشور، اظهار کرد: در این طرح به دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر، پنج میلیون ریال و چهار دهک بعدی به ازای هر نفر، سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال اختصاص می‌یابد.

این طرح در راستای حمایت از اقشار کم درآمد، تولیدکنندگان و فروشندگان و بازار به اجرا درآمده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: با توجه به این که متولی اجرای طرح اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها است، ضروری است همه دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم با این دستگاه به عنوان دبیر کمیته استانی انجام دهند.

وی از فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان و همه مدیران دستگاه‌های مربوطه خواست که در راستای اجرایی شدن این طرح همکاری لازم به عمل آورند.

میرزاد گفت که پایش وضعیت شهرها، دهستان‌ها و روستا‌ها از حیث کفایت تعداد فروشگاه‌های مجهز به طرح کالا برگ الکترونیکی باید متناسب با بعد مسافت و جمعیت هر منطقه انجام و گزارش‌ها به صورت پیوسته به معاونت اقتصادی استانداری ارسال شود.

وی از مردم خواست که به پیامک‌های ارسالی از سوی افراد سودجو و کلاهبردار مبنی بر مشمول یا غیر مشمول بودن خانوار‌ها و... توجه نکنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام اعلام کرد که شهروندان می‌توانند با شماره گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* و یا با استفاده از برنامه کاربردی «شما» و همچنین مراجعه به سایت شما (شبکه ملی اعتبار) به آدرس shoma.sfara.ir مانده اعتبار کالا برگ خود را استعلام بگیرند.

میرزاد اضافه کرد: شهروندان باید در خریدهایشان حداقل سه قلم کالا را از ۱۱ قلم کالای اساسی انتخاب کنند.

وی افزود: کالا برگ اختصاص یافته تا پایان خرداد سال آینده اعتبار دارد و مردم در همین روز‌های ابتدایی برای دریافت آن شتاب نکنند.

اکنون در شهر‌ها و روستا‌های استان ایلام ۳۴۲۱ واحد فروشگاهی آماده خدمات دهی به مردم هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار