کد خبر:۱۲۳۵۳۰۸

دانشجوی دکتری معماری منظر دانشگاه تربیت مدرس، برنده عنوان «رهبر آینده اقلیمی» در هفته اقلیم عمان شد

دانشجوی دکتری معماری منظر دانشگاه تربیت مدرس، موفق به کسب عنوان «رهبر آینده اقلیمی» (Future Climate Leader) در هفته اقلیم عمان (Oman Climate Week) شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا برادران مطیع، دانشجوی دکتری معماری منظر دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، به عنوان تنها نماینده ایران موفق به کسب عنوان «رهبر آینده اقلیمی» (Future Climate Leader) در هفته اقلیم عمان (Oman Climate Week) شد. این عنوان پس از دو مرحله داوری تخصصی به وی اعطا گردید.

هفته اقلیم عمان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های منطقه‌ای در حوزه تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار است که با حضور محققان، متخصصان و تصمیم‌گیران بین‌المللی برگزار می‌شود. این رویداد به بررسی چالش‌های اقلیمی، راهکار‌های کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی و ارائه راه‌حل‌های نوآورانه در این حوزه می‌پردازد.

عنوان «رهبر آینده اقلیمی» به پژوهشگران و فعالان جوانی اعطا می‌شود که با طرح‌ها و ابتکارات مؤثر خود، نقش قابل توجهی در کاهش اثرات تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار ایفا کرده‌اند. در این رقابت، شرکت‌کنندگان ابتدا توسط هیئت داوران مورد ارزیابی اولیه قرار گرفتند و پس از این مرحله، نامزد‌های منتخب به‌عنوان فینالیست برای ارائه آثار خود در نمایشگاه نوآوری این رویداد دعوت شدند. در نهایت، پس از ارائه پروژه‌ها و داوری نهایی توسط هیئت ژوری، برگزیدگان معرفی شدند.

هفته اقلیم عمان از تاریخ ۵ تا ۸ اسفند ۱۴۰۳ (۲۴ تا ۲۷ فوریه ۲۰۲۵) برگزار شد و به ابتکار مرجع محیط زیست عمان و با همکاری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله برنامه محیط زیست سازمان ملل شکل گرفت. این رویداد بستری برای تبادل نظر میان کارشناسان جهانی درباره تأثیرات تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار بر منطقه خلیج فارس و معرفی راهکار‌های نوین برای مقابله با چالش‌های اقلیمی فراهم کرد.

در کنار کنفرانس‌ها و نشست‌های تخصصی، برنامه‌هایی همچون دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها، میزگرد‌ها و نمایشگاه‌های نوآوری نیز برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار