کد خبر:۱۲۳۶۳۷۸

پوتین: بعضی از افراد سرنوشت ناپلئون را فراموش کرده‌اند

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با اشاره به اینکه امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به تازگی از مسکو به عنوان تهدیدی برای پاریس و اروپا یاد کرده بود، تاکید کرد: بعضی از افراد سرنوشت ناپلئون را فراموش کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری ریانووستی، پوتین در جریان دیدار با کارکنان «بنیاد مدافعان میهن» در مسکو، گفت: مخالفان روسیه می‌خواهند به دوران حمله ناپلئون به کشور ما بازگردند اما اینکه آن دوران چطور به پایان رسید و سرنوشت ناپلئون را فراموش کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی رئیس جمهور فرانسه پیشتر در اظهاراتی روسیه را تهدیدی برای فرانسه و اروپا در سال‌های آتی دانسته و گفته بود: مسکو قصد دارد جنگ اوکراین را به یک جنگ جهانی تبدیل کند.

به گزارش دانشجو، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه شامگاه چهارشنبه ۱۵ اسفند گفت که روسیه به تهدیدی برای فرانسه و اروپا تبدیل شده است و در این راستا خواستار بحث در مورد استفاده از تسلیحات هسته‌ای فرانسه برای حفاظت از کل اتحادیه اروپا شد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده موضع خود را در مورد اوکراین و نقش رهبری واشنگتن در ناتو تغییر داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار