آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۴۸۰

امام جمعه تبریز: کانون‌های فرهنگی مساجد در استان مورد غفلت قرار گرفته است

امام جمعه تبریز گفت: متأسفانه در سطح استان آذربایجان‌شرقی کانون‌های فرهنگی مساجد مورد غفلت قرار گرفته است که یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای جذب جوانان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز، ضمن گرامی‌داشت ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، اظهار کرد: ماه نزول قرآن، باید ماه رونق گرفتن مساجد و فعالیت قرآنی باشد.

وی ادامه داد: مؤمنان راه نجات و سعادت را در تقوا بدانند، تقوا در تمام ابعاد زندگی، انسان را به رستگاری ابدی می‌رساند، اگر می‌خواهیم اعمال صالح ما به آسمان رفته و مورد مقبولیت حضرت حق قرار گیرد، باید تقوا پیشه کنیم.

خطیب نماز جمعه تبریز با اشاره به مناسبت ۱۸ اسفندماه سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی مساجد، گفت: متأسفانه در سطح استان آذربایجان‌شرقی کانون‌های فرهنگی مساجد مورد غفلت قرار گرفته است که یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای جذب جوانان است.

مطهری اصل خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی مساجد، بهترین راه برای جذب جوانان و پرداخت به امور فرهنگی و مذهبی هستند.

وی در ادامه با اشاره‌به مناسبت ۱۲ رمضان روز اخوت اسلامی، افزود: در این روز حضرت محمد «ص» به فرمان حضرت احدیت، میان هر دو نفر از مهاجر و انصار پیمان اخوت و برادری بستند و بر همین اساس، آنان برادران دینی یکدیگر شدند.

امام‌جمعه تبریز ادامه داد: متأسفانه مسئلهٔ اخوت بین جوانان در جامعه اسلامی مورد غفلت قرار گرفته است و باتوجه به اینکه برادران مسلمان ما در فلسطین در دست رژیم منحوس صهیونیستی گرفتار شده‌اند، راهی جز وحدت و اخوت اسلامی برای نجات جهان اسلامی نیست.

مطهری‌اصل با تأکید بر اینکه اخوت اسلامی موجب وحدت بین امت اسلامی می‌شود، گفت: ملت شریف ایران پس از انقلاب اسلامی با همین وحدت و اخوت اسلامی توانستند ۴۶ سال در برابر تمامی مشکلات ایستادگی کنند.

وی تاکید کرد: مردم آذربایجان همواره به رهبر معظم انقلاب اظهار ارادت کرده و تا پای جان پشت این نظام بوده‌اند؛ اصحاب رسانه و مطبوعات نباید اخباری منتشر کنند که موجب دلسردی متدینین جامعه باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: سالروز رحلت حضرت خدیجه (س) نیز در ماه رمضان قرار دارد؛ حضرت خدیجه (س) جایگاه ویژه‌ای در اسلام داشتند و به‌عنوان همسر پیامبر اکرم (ص) همواره یار و یاور وی در مسیر معرفی و توسعهٔ اسلام بودند. حضرت خدیجه (س) یکی از ثروتمندترین زنان دوران خویش بودند که تمام اموال خود بدون هیچ چشمداشتی را در راه تبلیغ اسلام وقف کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار