آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۱۴۵

تحلیل نویسنده عربستانی از شکست سریال‌های تاریخی عربی

السباعی تأکید دارد، دلیل اصلی ناکامی تاریخی سریال‌های عربی تکیه بیش‌ازحد این سریال‌ها بر بازتاب مستقیم مسائل معاصر است که آنها را به آثاری تبلیغاتی تبدیل می‌کند و اعتبار تاریخی‌شان را از بین می‌برد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، «بشری السباعی» نویسنده روزنامه «عکاظ» در یادداشتی نوشت، سریال‌های تاریخی عربی با وجود سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بهره‌گیری از متخصصان فنی خارجی با شکست گسترده‌ای در جذب مخاطب مواجه هستند. در مقابل سریال‌های تاریخی غیرعربی مانند تولیدات ترکیه بازار بین‌المللی پررونقی دارند.

السباعی تأکید دارد، دلیل اصلی این ناکامی تکیه بیش‌ازحد این سریال‌ها بر بازتاب مستقیم مسائل معاصر است که آنها را به آثاری تبلیغاتی تبدیل می‌کند و اعتبار تاریخی‌شان را از بین می‌برد.

این نویسنده عربستان افزود، تفاوت اساسی میان سریال‌های عربی و غیرعربی ارائه روایت‌های تخیلی برای اهداف سیاسی معاصر است. همچنین درحالی‌که فانتزی تاریخی می‌تواند موفق باشد، سریال‌های تاریخی عربی فاقد جذابیت جهانی هستند، زیرا رویکرد آموزشی و تبلیغاتی آنها مانع از پاسخگویی به کنجکاوی مخاطبان جهانی درباره فرهنگ عربی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار