آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۲۹۹

شناسایی ۷۴۶ مؤدی مشکوک به پول‌شویی تا پایان بهمن سال جاری

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی گفت: با هدف مبارزه با پول‌شویی و براساس بررسی گزارش‌های موارد مشکوک، اطلاعات ۷۴۶ مؤدی به مرکز اطلاعات مالی ارسال شد.

شاهین مستوفی، رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به رویکرد این سازمان مبنی بر وصول درآمد‌های مالیاتی از محل شناسایی فرار‌های مالیاتی و مقابله با آن گفت: افزایش درآمد‌های مالیاتی بدون فشار به مؤدیان خوش‌حساب کنونی و واحد‌های تولیدی و صنعتی و از طریق مقابله با فرار مالیاتی، شناسایی مؤدیان جدید و تمرکز بر دانه‌درشت‌ها صورت می‌گیرد.

مستوفی با بیان اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری ۶۷۹ مورد بازرسی مالیاتی صورت گرفته است اظهار داشت: در راستای بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم، ده هزار و ۲۴۹ برگ تشخیص مالیاتی به مبلغ بیش از ۹۰ هزار میلیارد ریال و چهار هزار و ۵۲۱ برگ قطعی به مبلغ نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد ریال صادر شده است.

وی با اشاره به مالیات و جرائم وصول شده از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم افزود: تا پایان بهمن‌ماه سال جاری حدود ۱۸۰ هزار میلیارد ریال از این بخش مالیات وصول شده است. همچنین در این بازه زمانی، دو هزار و ۴۰۹ مؤدی در فهرست فاقد اعتبار مالیاتی درج و دو هزار و ۷۱۶ مؤدی مشکوک شناسایی شده است.

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۲۴ هزار و ۸۹۳ گزارش مردمی در حوزه فرار مالیاتی دریافت شده است، گفت: در این راستا بیش از شش هزار و ۲۰۰ بازدید میدانی از محل فعالیت اشخاص مشکوک گزارش شده به عمل آمده که منجر به شناسایی هزار و ۱۹۱ فرد فاقد پرونده مالیاتی شده و یک هزار و ۹۴۸ مورد از گزارش‌ها نیز در مرحله درخواست استعلام تراکنش بانکی قرار گرفته است.

مستوفی در پایان خاطرنشان کرد: مبارزه با فرار مالیاتی، حق ملت است و ما نیز با قاطعیت استیفای حقوق حقه ملت را دنبال کرده و در مسیر گسترش چتر حمایت از مردم و برقراری بیش از پیش عدالت در جامعه حرکت می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار