آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۵۳۵

همکاری دانشگاه و نهادهای اجرایی؛ راهکاری برای مدیریت پایدار منابع طبیعی

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به نقش آموزش، پژوهش و فناوری در مدیریت منابع طبیعی، بر ضرورت همکاری مؤثر میان دانشگاه‌ها، سازمان منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد.
همکاری دانشگاه و نهادهای اجرایی؛ راهکاری برای مدیریت پایدار منابع طبیعی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مقداد جور غلامی رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهراندر همایش روز آموزش، پژوهش و فناوری که در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، بر لزوم همگرایی میان دانشگاه‌ها و نهادهای اجرایی تأکید کرد.

وی ضمن گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان، از حضور مسئولان و اساتید برجسته در این رویداد قدردانی کرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در روز درختکاری، سرمایه‌گذاری در منابع طبیعی را اقدامی ارزشمند دانست و بر اهمیت پویش‌های ملی درختکاری و نمایشگاه‌های علمی و تحقیقاتی در این حوزه تأکید کرد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به برنامه هفتم توسعه اشاره کرده و دو چالش اصلی در اجرای برنامه‌های منابع طبیعی را کمبود اعتبارات مالی و نیروی انسانی دانست.

وی پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت این حوزه ارائه داد که شامل ایجاد کانال‌های مالی جدید، توسعه تعاونی‌ها، اعطای تسهیلات بانکی برای بهره‌برداران، و تقویت صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی است.

جور غلامی همچنین بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین مانند پهپادها، هوش مصنوعی و زیست‌فناوری در مدیریت منابع طبیعی تأکید کرد و خواستار سرمایه‌گذاری دولتی، همکاری‌های بین‌المللی و توانمندسازی کارشناسان در این زمینه شد.

وی به اهمیت همکاری‌های بین دانشگاه‌ها و سازمان منابع طبیعی اشاره کرده و بر لزوم اجرای تحقیقات علمی در قالب پایلوت‌هایی برای مدیریت پایدار جنگل‌های کشور تأکید کرد. به گفته وی، این اقدامات می‌توانند به بهبود وضعیت جنگل‌های شمال و زاگرس منجر شوند.

وی از تعاملات سازنده بین سازمان منابع طبیعی و دانشگاه‌ها قدردانی کرده و بر تداوم همکاری‌ها جهت دستیابی به آینده‌ای سبزتر و پایدارتر تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار