آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۶۰۶
در حاشیه دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب؛

ارتباط مستقیم SNNTV با حسینیه امام خمینی (ره) + جزئیات

جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های کشور امروز در دیداری صمیمانه با مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در حسینیه امام خمینی (ره) حضور خواهند یافت.
 

ارتباط مستقیم SNNTV با حسینیه امام خمینی (ره) + جزئیات

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛  امروز «چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه» جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های کشور در دیدار رمضانی با مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) حضور خواهند یافت. این دیدار که به سنت هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود، فرصتی است برای دانشجویان تا دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پرسش‌های خود را در فضایی صمیمی با رهبر انقلاب مطرح کنند.

محور‌های سخنرانی دانشجویان در این دیدار شامل موضوعات فرهنگی، علمی، اجتماعی و سیاسی کشور است و دانشجویان منتخب از دانشگاه‌های مختلف به بیان نظرات و پیشنهادات خود خواهند پرداخت. این دیدار امروز در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از تشکل‌های مختلف دانشجویان در حضور رهبر انقلاب نکاتی را بیان می‌کنند که اسامی نماینده تشکل‌های دانشجویی به شرح زیر است:

مهدی بزمه، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان

ابوالفضل محمدی، دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان

محمدرضا مریمی، دبیرکل جنبش عدالتخواه دانشجویی

علی رادمنش، دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل

مجتبی منگلی، دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت از جمله سخنرانان دیدار دانشجویی با رهبر انقلاب هستند که در حسینیه امام خمینی (ره) نطق خود را بیان خواهند کرد.

ارتباط مستقیم SNNTV با حسینیه امام خمینی (ره) + جزئیات

ویژه برنامه دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب امروزچهارشنبه ۲۲ اسفندماه با حضور «محسن نراقی دبیر سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور» و «محمدمهدی احمدی دبیرکل سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان» دراستودیو خبرگزاری دانشجو برگزار می‌شود.

 

نراقی: دولت پزشکیان به جای پرداختن به مسائل اصلی دانشگاه به مسائل حاشیه‌ای پرداخته/ نباید انتصابات دانشگاه‌ها سیاسی باشد

 

کد ویدیو

 

حال و هوای حسینیه امام خمینی (ره) قبل از آغاز دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب

 

کد ویدیو

 

اسامی سخنرانان امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب

 

کد ویدیو
 
 

نراقی: عملکرد دکتر سیمایی‌صراف در مسئله آقای خالقی تا حدودی عملکرد مطلوبی بود/ نباید انتصابات دانشگاه‌ها سیاسی باشد

 

کد ویدیو
 
 

پخش زنده و ارتباط مستقیم SNNTV با حسینیه امام خمینی (ره) + جزئیات

 

نراقی: به عملکرد آقای زلفی‌گل انتقاداتی داشتیم؛ اما اتفاقات خوبی در لایه علمی پژوهشی رقم زد

 

کد ویدیو
 
 

دانشگاه باید بستر تضارب آرا باشد/ یک جریان به دنبال سیاست‌زدایی از دانشگاه‌ها است

دبیر سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در ویژه برنامه دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب گفت: این جریان باعث شده که دانشگاه از محل تولید فکر و تضارب آرا فاصله بگیرد.

 

کد ویدیو
 

دبیر سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: دولت ۷-۸ ماهی است دولت سر قضیه مسکن منفعل عمل می‌کند باید خیلی پرجنب و جوش‌تر باشند.

وی افزود: الان دولتی داریم که تمام فکر و ذکر او شده مذاکره، CFT، پالرمو، FATF ولی سال گذشته دولتی داشتیم که به دنبال حل مسائل مردم بود و در عرصه‌های مختلف برنامه داشت.

 

کد ویدیو
 
 

احمدی: هنوز جریان دانشجویی دانشگاه را گردن نگرفته/ دانشگاه را باید درگیر مسائل واقعی کشور بکنیم

دبیرکل سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ویژه برنامه دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب گفت: جریان دانشجویی خودش را باید مسئول دانشگاه بداند؛ من احساس می‌کنم هنوز جریان دانشجویی دانشگاه را گردن نگرفته که باید در دانشگاه اثرگذار باشند؛ به همین سبب آقا می‌فرمایند که ما توقع زیادی داریم و شما آن توقع را به جا نیاوردید؛ توقع این است که ما دانشگاه را درگیر مسائل واقعی کشور کنیم.

 

کد ویدیو
 
 

موسوی: دانشجویان شفاف‌ترین نکات را خدمت رهبر انقلاب مطرح می‌کنند

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در حسینیه امام خمینی پیش از شروع دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب گفت: اصلی‌ترین دغدغه و خواسته رهبر انقلاب از دانشجویان، بحث پیگیری مستمر و عدم ناامیدی است که ما آن را نصب العین قرار دادیم.

وی افزود: در این دیدار یکی از صریح‌ترین شفاف‌ترین و صادقانه‌ترین نکات را دانشجویان خدمت رهبر انقلاب مطرح می‌کند و طبیعتاً ایشان هم هر ساله رهنمود‌ها و فرمایشاتی ناظر بر تشکل‌های دانشجویی و جامعه دانشگاهی مطرح می‌کنند.

موسوی بیان کرد: ناظر بر تاکیدات هر ساله رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان، کارگروه‌های ویژه تخصصی در حوزه مطالبه‌گری داریم.

 

کد ویدیو
 
 

کدام دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب حضور دارند + جزئیات

مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها پیش از شروع دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب گفت: بیش از ۷۵ هزار نفر از دانشجویان در فراخوان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ثبت نام کردند.

وی افزود: از این ۷۵ هزار نفر بیش از ۳۲ هزار نفر نظرات و دیدگاه‌های خودرا در قالب اینکه اگر در این دیدار حضور داشتید و قرار بود در محضر رهبر انقلاب صحبت بکنید چه نقطه نظراتی را مطرح می‌کردید مشارکت کردند و نظام مسائل و دیدگاه‌ها مشخص شد.

عباسی مهر گفت: ۵۷ درصد افراد حاضر در این فراخوان خانم‌ها و مابقی آقایان بودند. ۴۲ درصد از دانشگاه دولتی و علوم پزشکی در این فراخوان شرکت کردند ۲۲ درصد دانشگاه آزاد اسلامی ۱۹ درصد از دانشگاه فرهنگیان ۱۰ درصد دانشگاه مستقل و غیرانتفاعی و ۸ دانشگاه پیام نور.

وی افزود: ۱۰ درصد از دانشجویانی که در این فراخوان ثبت نام کردند دانشجویان رشته دکتری، ۱۵ درصد دانشجویان کارشناسی ارشد، ۶۹ درصد کارشناسی و حدوداً ۶ درصد کاردانی بودند.

 

کد ویدیو
 
 

ورود رهبر انقلاب اسلامی به حسینیه امام خمینی و آغاز دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب

 

کد ویدیو
 
 

تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط آقای یوسف جعفرزاده قاری ممتاز کشوری و دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی، در ابتدای دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب

 

کد ویدیو
 
 

فریادش هنوز مانده به گوش امت/ قطعاً ننتصر ذکر خروش ملت

لحظاتی از اجرای سرود جمعی دانشجویان در دیدار امروز با رهبر انقلاب

 

کد ویدیو



تصاویری از دیدار هزاران نفر از دانشجویان سراسر کشور با رهبر انقلاب









آیه‌ای که حسینیه امام خمینی(ره)  در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب به آن مزین شده است

« وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا بقره /169  و به هرکس حکمت و دانش داده شود، خیر و فراوانی داده شده است»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار