آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۲۰۵
در گفت‌و‌گو با دانشجو عنوان شد

حمایت بیمه‌ای از ۱۷۰ بیماری خاص در دزفول/بسته‌های حمایتی درمانی به بیماران صعب العلاج ارائه می‌شود

رئیس بیمه سلامت دزفول گفت: صندوق بیماران خاص و صعب العلاج تشکیل شده است و ۱۷۰ بیماری را به عنوان بیماران خاص و صعب العلاج معرفی کردند‌اند و برای آنها بسته‌های حمایتی درمانی پیش‌بینی شده است.

فخرالدین یلدی رئیس بیمه سلامت دزفول در گفت‌وگو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: دزفول جمعیتی حدود ۲۴۶ هزار تا بیمه شده دارد که از این تعداد، حدود ۱۳۸ هزار تا روستایی هستند و نزدیک ۸۰ هزار نفر هم بیمه شده‌های هستند که قبلاً سلامت همگانی و الان ایرانیان هستند.

وی افزود: تعداد ۸۰ هزار نفر از بیمه شده‌گان در واقع پنج دهک اول هستند که به صورت رایگان بیمه می‌شوند و از دهک ۵ تا ۱۰ به ترتیب برای آنها تخفیفاتی لحاظ می‌گردد. مثلا دهک شش ما ۲۰ درصد و دهک هفت ما ۳۰ درصد پرداخت می‌کند و دهک هشت ما ۴۰ درصد و دهک نه ما در واقع ۵۰ درصد حق بیمه سرانه رو پرداخت می‌کنند و فقط دهک ده هستند که کل سرانه حق بیمه رو که یه چیزی حدود یک میلیون و نهصد و خورده‌ای هست رو پرداخت می‌کنند.

وی گفت: جمعیت بیمه شدگان شهرستان ما از چند تا از استان‌های کشور بیشتر هستند. ما تعداد موسسات طرف قراردادمان بیش از ۳۲۰ کد موسسه است یعنی ما با ۳۲۰ موسسه مختلف و پزشک شامل پزشک دندانپزشک که داروخانه آزمایشگاه، رادیولوژی، درمانگاه و بیمارستان قرارداد داریم که باز هم این در واقع موسسات ما خیلی بیشتر از چند از استان‌های کشور هستند با اینکه ما در واقع تعداد پرسنلمان خیلی محدود است ولی هم تعداد بیمه شده‌هایمان و هم تعداد موسسات طرف قراردادمان از چند تا از استان‌های کشور بیشتر است.

مردم با مراجعه به اداره بیمه سلامت به راحتی می‌توانند بیمه‌ شوند

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است که هیچ بیمه نشده‌ای در شهرستان وجود نداشته باشد، ادامه داد: کاری که ما انجام دادیم جمعیت شهرستان را گرفتیم و مردم را پایش کردیم و آنهایی که در واقع هیچ جایی بیمه نداشتند را وارد سامانه خودمان کردیم و الان بانک اطلاعاتی کاملی داریم و مردم با مراجعه به اداره بیمه سلامت و دادن کدملی می‌توانند به راحتی کار‌های بیمه‌ای را انجام دهند.

موسسات و بیمارستان‌های خصوصی حاضر به همکاری با بیمه سلامت نیستند

رئیس بیمه سلامت دزفول با اشاره به عدم همکاری موسسات پزشکی و درمانی با بیمه سلامت، گفت: طبق مصوبه مجلس که بودجه ۱۴۰۳ تمام موسسات برای تمدید پروانه‌های خود، موظفند که با بیمه‌های پایه قرارداد داشته باشند و این مصوبه باعث شده که بعضی از موسساتی که حاضر نبودن با ما قرارداد ببندند مجبور به قرارداد شوند که امیدوارم این ضمانت اجرایی داشته باشد و همچنان ادامه داشته باشد که حداقل بیمه شده‌های ما خدمات بیشتری از موسسات طرف قرارداد بگیرند.

بیمارستان کرامت به لیست طرف قراردادهای بیمه سلامت اضافه شد

وی با اشاره به موسسات طرف قرار داد با بیمه سلامت دزفول، افزود: در آخرین اقدامات ما توانستیم با دو تا بیمارستان در دزفول قرارداد ببندیم. یکی بیمارستان کرامت که همان موسسه خیریه سرطان امام حسن مجتبی (ع) است از یه ماه پیش باهاش قرارداد بستیم و باعث شد تا ارباب رجوع ما رضایت نسبی پیدا کند.

۱۷۰ بیماری صعب العلاج به لیست خدمات بیمه سلامت اضافه شد

وی با اشاره به خدمات بیمه سلامت به مردم در سال گذشته و جاری، اظهار کرد: امسال و سال گذشته چه در سطح شهرستان چه استان و چه کشور که اگر بخواهیم اهم فعالیت‌های بیمه سلامت را بگوییم می‌شود به تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج که ۱۷۰ بیماری را به عنوان بیماران خاص و صعب العلاج معرفی کردند که این ۱۰۷ بیماری را ما با گرفتن یک سری مدارک اینها را نشاندار می‌کنیم این نشاندار کردن‌ها باعث می‌شود که این بیمه شده اگر به پزشکی مراجعه کرد مشخص شود که مثلاً فلان بیمار مثلاً بیماری را دارد.

برای بیماران خاص بسته های حمایتی تعریف شده است

یلدی، با اشاره به مزایای این طرح گفت: در این طرح یک سری از بسته‌ها برای بیماران تعریف شده است. مثلاً یک بیمار سرطانی تا سه بار در سال می‌تواند MRI رایگان بگیرد. این MRI اگر در مراکز دولتی باشد رایگان است و اگر در مراکز خصوصی باشد دولت چیزی حدود ۸۰ درصد قیمت مصوب بخش خصوصی را پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به تامین دارو‌های بیماری سرطان تحت پوشش بیمه سلامت، گفت: خیلی از دارو‌های بیماران سرطانی با قیمت بسیار بسیار ناچیزی دارد به آنها ارائه می‌شود که در واقع هزینه آن را دولت پرداخت می‌کند.

وی در ارتباط با بقیه بیماری‌های بیمه‌شده‌گان سلامت، گفت: بعضی از بیماری‌ها هستند که برای آنها بسته تعریف نشده است. یعنی نگفتند چند تا ویزیت چند تا MRI یا چندتا آزمایش داشته باشند. اینها معمولا مدارکشان را به اداره ارائه می‌دهند و ما در سال تا ۷۰ میلیون تومن میتوانیم به بیمه‌شدگان پرداخت کنیم.

بیمه سلامت حامی جوانی جمعیت است/تمام هزینه های نازایی را پرداخت می‌کنیم

وی با اشاره به حمایت بیمه سلامت از طرح جوانی جمعیت، گفت: موضوع جوانی جمعیت به طبع خود جزو اهم مسائل کشور است و بیمه سلامت هم حمایت‌های خود حامی‌ای این طرح بوده‌است. بیمه سلامت در بحث نازایی تمام آنهایی را که نازا هستند و به مراکزی که برای درمان نازایی مراجعه می‌کنند باز هم اینها رو نشاندار می‌کنیم که هم داروهاشون در واقع در تعهد قرار بگیره و همین که اگر مراجعه کردند به یک مرکزی که طرف قراردادمان نباشد. باز هم بیمه هزینه درمان نازایی را در واقع پرداخت می‌کند.

بیمه سلامت تعهدات خود را به جامعه معلولین انجام میدهد

وی با اشاره به تعهدات بیمه سلامت به معلولان گفت: برای معلولین تحت پوشش بهزیستی ۵۹ تا خدمت ارائه می‌شد که فقط ۹ تا خدمتش در تعهد ما بود. در ادامه کار این اداره، ۵۹ خدمت را تحت پوشش قرار دادیم که ۱۴ تا خدمتش در حوزه ارتوپدی فنی یا اعضای مصنوعی بود. ۱۱ کد خدمتیش در حوزه گفتار درمانی بود. ۹ کد خدمتی در حوزه سنجی و ۷ کد آن بینایی سنجی و ۶ کد آن در واقع کاردرمانی بود.

وی ادامه داد: این ۵۹ خدمت قبلا وقتی که معلولین عزیز ما به کار درمانی مراجعه می‌کردند این  سند شنوایی سنجی یا در واقع گفتار درمانی به صورت آزاد حساب می‌شد ولی الان وقتی که نشاندار شوند و به مراکز طرف قرارداد ما مراجعه کنند باز هم به صورت ۷۰ درصد هزینه رو در واقع بیمه تقبل می‌کند.

در اجرای طرح پزشک خانواده در سطح استان رتبه شاخص هستیم

رئیس بیمه سلامت دزفول در خصوص طرح پزشک خانواده، گفت: ما در دزفول بعد از مرکز استان بیشترین پزشک طرف قرارداد پزشکی خانواده را داریم که خدا را شکر بحث خدمات دهی آنها هم توی شاخص استانی اول هستیم. یعنی اینکه بحث خدمتی که به بیمه میدن توی پزشک خانواده اون کسانی که بیمه سلامت همگانی هستند می‌توانند پزشک خانواده داشته باشند که موقع ویزیت مبلغی که پرداخت می‌کنند بسیار بسیار مبلغ ناچیزی است؛ و فقط باید سیستم ارجاع رعایت شود. یعنی کسی که پزشک خانواده دارد بایستی به پزشک خانواده خود مراجعه کند و بعد ایشون تشخیص می‌دهد که بیمار به چه متخصص طرف قراردادی مراجعه کند و این باعث می‌شود که هزینه‌های بیمار به شدت کاهش پیدا کند.

مردم می‌توانند پزشک خانواده خود را تغییر دهند

وی در پاسخ به این سوال که آیا پزشک خانواده را می‌شود تغییر داد یا خیر، گفت: بله، پزشک خانواده رو می‌شود تغییر داد. بیمار کافیست با همکارای ما تماس بگیرند یا بصورت حضوری به اداره بیمه سلامت مراجعه کنند و نسبت به تغییر پزشک خانواده خود اقدام کنند.

وی با اشاره به راهکار جدید بیمه سلامت برای ارجاع مردم به پزشک خانواده‌ای که در محل زندگی‌شانمستقر باشد، گفت: قبلا بر اساس کد ملی بیمه شده هایمان را به پزشک خانواده انتصاب میدادیم.  یعنی کد ملی‌ها را فارغ از اینکه این کد ملی ساکن کدام منطقه از شهر است به پزشک‌های مختلف ارجاع می‌دادیم. ولی الان بیمه شده‌ها می‌توانند مراجعه کنند و از ما بخواهند که پزشک خانواده‌شون را جابجا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار