آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۵۸۱

مسافران نوروزی معضل گم شدن در طبیعت را جدی بگیرند

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: یکی از معضلات ما، گم شدگی در در کوهستان‌ها، کویر و جنگل‌ها است و مسافران نوروزی آن را جدی بگیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در جریان برگزاری رزمایش طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ در دانشگاه تربیت افسری امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: در سال‌های اخیر سنت خوبی در کشور شکل گرفته است که به مسافران توصیه می‌شود هنگام خروج از مسیر‌های اصلی و ورود به طبیعت، حتماً اطلاعات مربوط به مسیر، مدت زمان سفر و همراهان خود را با بستگان و دوستان در میان بگذارند.

وی بیان کرد: یکی از معضلات ما در این زمینه، گم شدگی در طبیعت است که به ویژه در کوهستان‌ها، کویر و جنگل‌ها، به خصوص در سفر‌های نوروزی، به شدت مساله‌ساز شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات تأکید کرد: مسافران باید شرایط جوی را قبل از سفر در نظر بگیرند و به مسیر خود وفادار بمانند. تا در صورتی که پس از گذشت مدت زمان مشخصی خبری از آنها نشد، با اطلاع‌رسانی به دوستان و بستگان، بتوانیم به سرعت اقدام کرده و بهترین خدمات را ارائه دهیم.

مشارکت بیش از ۲۷۰ هزار نفر از داوطلبان و امدادگران هلال احمر در طرح نوروزی

محمودی افزود: جمعیت هلال احمر در راستای وظیفه الهی و انسانی خود امسال هم با توانی بسیار بالا در خدمت هموطنان خواهد بود.

وی افزود: بیش از ۲۷۰ هزار نفر از داوطلبان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در تمام شهر‌ها و روستا‌ها آمادگی این را دارند که به ملت عزیز ارائه خدمات متنوعی را داشته باشند که امیدوارم سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر کمترین کار را در عید نوروز داشته باشد و بیشتر به ارائه خدمات صرفا سفر بپردازد.

رئیس سازمان امدادونجات گفت: یکی از مسائل مهمی‌که لازم است به آن توجه شود این است که وقتی آمار حدود ۶۰ درصد تصادفات واژگونی و عدم توجه رانندگان به جلو و خروج از جاده را نشان می‌دهد به آن معناست که حقیقتا جاده و خودرو شاید کمترین تقصیر را در بروز سوانح دارند و عوامل انسانی اصلی‌ترین عامل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار