آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۵۳۶

تحول اداری در کهگیلویه و بویراحمد/ ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها بر اساس ۶ محور اصلاحی

چهارمین نشست شورای راهبری تحول اداری کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، چهارمین نشست شورای راهبری تحول اداری استان کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳ با حضور حسینی، معاون استاندار، شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت شورای راهبری تحول اداری به‌عنوان مرجع تحول‌خواهی و تحول‌گرایی در نظام اداری استان، خواستار اجرای جدی برنامه‌های اصلاح نظام اداری شد.

شاهینی با تشریح برنامه جامع اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم، آن را شامل ۶ محور اصلی و ۴۸ اقدام عملیاتی دانست که دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای آن هستند. این ۶ محور شامل:

اصلاح ساختار و معماری کلان دولت،مدیریت سرمایه انسانی،توسعه دولت هوشمند،ارتقای سلامت اداری،ارتقای نظام مدیریت عملکرد و بهبود خدمات،بهره‌وری

وی تأکید کرد که تمامی ۴۸ اقدام عملیاتی در این ۶ محور، مبنای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی خواهد بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور بر لزوم ارتقای بهره‌وری و دستیابی به ۳.۵ درصد رشد اقتصادی از این محل، از تشکیل کمیته بهره‌وری استان و تعیین حوزه‌های اولویت‌دار بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

وی اعلام کرد که دستگاه‌های اجرایی مکلفند برنامه‌های ارتقای بهره‌وری خود را بر اساس اسناد آمایش سرزمین، رویکرد دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین و نوآورانه تدوین و اجرا کنند،همچنین عملکرد دستگاه‌ها در حوزه بهره‌وری یکی از محورهای ویژه جشنواره شهید رجایی استان خواهد بود.

در بخش پایانی جلسه، شاخص‌های عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان تشریح شد. شاهینی توضیح داد که ۲۰ شاخص عمومی با ۵۷ سنجه مورد بررسی قرار می‌گیرد و شاخص‌های اختصاصی نیز متناسب با مأموریت هر دستگاه و بر اساس برنامه اصلاح نظام اداری تا سقف ۱۰۰۰ امتیاز تعیین خواهد شد.

وی بر اهمیت نظام ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها تأکید کرد و آن را ابزاری مؤثر در بهبود کارآمدی، شفافیت و ارتقای رضایت عمومی از نظام اداری دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار