آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۵۹۶

افزایش نارضایتی در آمریکا؛ ۷۰ درصد از جوانان به دولت اعتماد ندارند!

اعتماد جوانان آمریکایی به دولت به پایین‌ترین سطح تاریخی خود رسیده است؛ نتایج نظرسنجی گالوپ نشان می‌دهد که تنها یک‌سوم از جوانان زیر ۳۰ سال به نهادهای دولتی اعتماد دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ نتایج جدیدترین نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان می‌دهد که اعتماد جوانان آمریکایی به دولت کشورشان به پایین‌ترین سطح در تاریخ رسیده است.

روزنامه «فایننشال تایمز» در تحلیل این داده‌ها تأکید کرده که جوانان آمریکایی در مقایسه با همتایان خود در سایر کشورهای توسعه‌یافته، کمترین اعتماد را به نهادهای دولتی دارند.

نتایج نظرسنجی گالوپ

 این نظرسنجی که بین ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ و با مشارکت ۷۰ هزار نفر از سراسر جهان انجام شده است، نشان می‌دهد که کمتر از یک‌سوم جوانان زیر ۳۰ سال در آمریکا به دولت اعتماد دارند.

۳۱٪ از جوانان آمریکایی در سال ۲۰۲۴ احساس کرده‌اند که آزادی لازم برای انتخاب مسیر زندگی خود را ندارند—رقمی که در بین تمام اقتصادهای پیشرفته (به جز یونان و ایتالیا) یکی از پایین‌ترین میزان‌هاست.

اعتماد به سیستم قضایی و پلیس نیز کاهش یافته است؛ به‌طوری که بیش از یک‌سوم جوانان زیر ۳۰ سال به این نهادها اعتماد ندارند.

۶۱٪ از جوانان آمریکایی اعلام کرده‌اند که اخیراً استرس شدیدی را تجربه کرده‌اند، که پس از یونان و کانادا، سومین میزان بالا در میان کشورهای توسعه‌یافته است.

افزایش بحران‌های روانی در میان جوانان آمریکایی

طبق داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، مراجعه به اورژانس به دلیل آسیب‌رساندن به خود در سال ۲۰۲۲ به ۳۸۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسید، در حالی که این رقم یک دهه قبل ۲۶۰ نفر بود.

نرخ آسیب‌های روانی در جوانان زیر ۳۰ سال، چهار برابر بیشتر از افراد بالای ۳۰ سال است.

ولی ری، سردبیر گالوپ، می‌گوید:«برای جوانان در آمریکا، آینده کمی تاریک به نظر می‌رسد.»

دلایل کاهش اعتماد جوانان به دولت

قطبی‌شدن فضای سیاسی در ایالات متحده به‌عنوان یکی از عوامل اصلی کاهش اعتماد عمومی مطرح شده است.

مشکلات اقتصادی، افزایش هزینه‌های مسکن و کاهش کیفیت زندگی نیز از دلایل کلیدی افزایش نارضایتی جوانان آمریکایی عنوان شده‌اند.

بر اساس نظرسنجی «رویترز/ایپسوس» در ژانویه ۲۰۲۵، بسیاری از شهروندان آمریکایی نسبت به برخی فرمان‌های اجرایی جدید دونالد ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش، دیدگاه منفی دارند.

 از جمله این فرمان‌ها، لغو «حق شهروندی بر اساس تولد» و تغییر نام خلیج مکزیک بوده که انتقادات گسترده‌ای را به همراه داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار