کد خبر:۱۲۴۱۲۰۰

۲۱ فوتی در حوادث چهارشنبه سوری؛ احتمال افزایش آمار

رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: ۲۱ نفر فوتی داشتیم که نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد و احتمال افزایش فوتی‌ها در ساعات آینده وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص آخرین آمار حوادث چهارشنبه آخر سال گفت: از اول اسفند ۶۴۱۹ نفر در حوادث چهارشنبه آخر سال مصدوم شدند که نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش داشتیم.

وی افزود: ۲۱ نفر فوتی داشتیم که نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ۱۹۵ نفر در بیمارستان بستری هستند ۵۷ نفر در قسمت مراقبت‌های ویژه به سر می‌برند و احتمال افزایش فوتی‌ها در ساعات آینده وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار