کد خبر:۱۲۴۱۵۹۸
فرهادی در گفت‌و‌گو با دانشجو مطرح کرد

اردو‌های دانش‌آموزی و نقش آن در تقویت مهارت‌های تربیتی دانش‌آموزان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به اهمیت حضور دانش‌آموزان در اردو‌ها و تأثیر آن بر رشد اجتماعی و تربیتی آنان اشاره کرد و تأکید کرد که این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای برگزاری اردو‌های ایمن به کار خواهد گرفت.

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با اردو‌های دانش آموزی و مخاطرات آن به اهمیت و نقش اردو‌های دانش‌آموزی در تقویت مهارت‌های اجتماعی و تربیتی دانش‌آموزان پرداخت و گفت: حضور در اردو‌ها می‌تواند به رشد فردی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک شایانی کند، به‌ویژه در تقویت اعتماد به نفس و همکاری گروهی. این برنامه‌ها یکی از ارکان تربیتی نظام آموزشی ما هستند.

فرهادی در ادامه سخنان خود به مسئولیت‌های مختلف برای برگزاری ایمن این اردو‌ها اشاره کرد و افزود: ما باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا اردو‌ها را با بیشترین میزان ایمنی برگزار کنیم. تأمین امنیت جاده‌ها بر عهده وزارتخانه‌های مربوطه است و کنترل کیفیت خودرو‌ها نیز به نهاد‌های مسئول واگذار شده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش همچنین از اهمیت نقش مشاوران تربیتی و معلمان در اجرای صحیح این برنامه‌ها سخن گفت و تأکید کرد: مشاوران تربیتی و معلمان باید در این زمینه فعال‌تر باشند و از دانش‌آموزان به خوبی مراقبت کنند تا هیچ مشکلی در حین سفر‌های اردو‌های دانش‌آموزی به وجود نیاید.

وی همچنین با اشاره به حوادث ناگواری که ممکن است در برخی اردو‌ها رخ دهد، اظهار داشت: حتی یک مورد تلفات دانش‌آموزان هم بسیار زیاد است و ما خود را در برابر هرگونه حادثه‌ای مسئول می‌دانیم، زیرا از دست دادن حتی یک دانش‌آموز، مایه غم و اندوه همه ما خواهد بود.

فرهادی با تأکید بر اینکه تعطیل کردن کامل اردو‌ها منطقی نیست، اضافه کرد: با این حال باید تا حد امکان تدابیر لازم را برای برگزاری ایمن این اردو‌ها اتخاذ کنیم.

وی در پایان تأکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص اردو‌ها باید با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت دانش‌آموزان اتخاذ شود و تمام نهاد‌های مسئول باید هماهنگ عمل کنند تا هیچ خطری دانش‌آموزان را تهدید نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار