کد خبر:۱۲۴۴۵۷۳

انهدام یک تانک مرکاوای ارتش اشغالگر در خان یونس

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد یک دستگاه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را با استفاده از یک بمب در شرق خان یونس منفجر کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، القسام تاکید کرد این عملیات روز شنبه و در نزدیکی خط حائل در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه انجام گرفته است.

القسام همچنین اعلام کرد رزمندگانش پس از آن، منطقه عملیات را با راکت هدف حمله قرار دادند.

این عملیات القسام در حالی انجام می‌گیرد که رژیم صهیونیستی با نقض توافق آتش بس و تبادل اسرا در غزه، حملات شدید و گسترده‌ای را علیه غیرنظامیان بی‌دفاع در سراسر این باریکه ازسرگرفته است.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و قرار بود در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت. این در حالی است که براساس توافق اولیه، نیروهای اشغالگر باید در مرحله دوم توافق آتش‌بس به طور کامل از نوار غزه خارج شوند و در مرحله سوم نیز بازسازی این منطقه آغاز شود.

با پایان یافتن مرحله اول توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، در اقدامی با هدف استفاده از قحطی به عنوان ابزار فشار بر حماس برای وادار کردن آن به پذیرش خواسته‌هایش خود، مجدداً تمامی گذرگاه‌های منتهی به غزه را بست و حملات به این منطقه را ازسرگرفت.

به گزارش دانشجو، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار