
احیای ۶۰ معدن غیرفعال در اردبیل آغاز شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فریبرز شجاع تشریح کرد: علت غیرفعال شدن این واحدهای معدنی مسائلی همچون وجود معارضان محلی و یا فرسودگی ماشینآلات معدنی، گران شدن ماشینآلات و ناتوانی سرمایهگذاران برای بهروز رسانی یا محدود شدن بازار مصرف برخی مواد معدنی است.
وی بیان کرد: بر همین اساس توجه به این دسته از معادن در بحث فعالسازی در دستور کار قرار گرفته و تلاش داریم تا از بخشی از معادن راکد را از طریق ارائه مشاوره و راهنماییهای لازم دوباره فعال کنیم.
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل همچنین با اشاره به فعالسازی ۹ واحد معدنی راکد در سال گذشته افزود: سرمایهگذارانی که توانایی لازم برای فعالسازی معادن در اختیار را نداشته باشند، سلب صلاحیت شده و واحدها دوباره از طریق مزایده به شرکتها و سرمایهگذاران بخش خصوصی واجد شرایط واگذار خواهد شد.
وی اظهار کرد: سال گذشته مزایده ۳۲۲ واگذاری واحدها و انواع مجوزهای معدنی برگزار شد که ۲۷ شخص حقیقی و حقوقی در آنها شرکت کردند و نسبت به بازگشایی پاکتها نیز اقدام شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، افزود: پارسال در مجموع سه مرحله مزایده داشتیم که ۲ مورد مزایده عمومی و یک مورد بسته سرمایهگذاری بود.
شجاع عنوان کرد: در حال حاضر ۱۹۵ واحد معدنی در نقاط مختلف استان اردبیل وجود دارد که از میان آنها ۱۳۰ واحد دارای پروانه بهرهبرداری با اشتغال یک هزار و ۴۰۰ نفر فعال است و سالانه ۱۹ ماده معدنی به میزان هفت میلیون تن و ارزش ۱۴ هزار میلیارد ریال از آنها استحصال میشود.