آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۴۹۷

واگذاری زمین نیروگاه خورشیدی در ۱۱ ناحیه‌صنعتی یزد آغاز شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، گفت: امکان واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان فراهم شده و به‌زودی وارد فاز اجرا خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزرای دانشجو، مسلم فلاح‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد از تصویب شهرک خورشیدی اشکذر به مساحت ۴۹ هکتار در مجاورت جاده یزد_طبس خبر داد و گفت: با موافقت کمیسیون ماده ۲۱ واگذاری مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی، شهرک خورشیدی اشکذر در مرحله آماده‌سازی و تأمین زیرساخت برای واگذاری به سرمایه‌گذاران است.

فلاح زاده عنوان کرد: کد تخصیص زمین برای دو شهرک خورشیدی سریزد به مساحت ۳۰ هکتار و شهرک صنعتی ابراهیم‌آباد مهریز به مساحت ۲۰ هکتار فرآیند تخصیص آنها در کمیسیون ماده ۲۱ واگذاری مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی در دست پیگیری است.

فلاح زاده با اشاره به تغییر کاربری دو ناحیه صنعتی به خورشیدی افزود: با تغییر کاربری بخش توسعه ناحیه صنعتی پشتکوه به مساحت ۱۹ هکتار و ناحیه صنعتی بهاباد به مساحت ۴۹ هکتار، از صنعتی به خورشیدی موافقت شده است و امیدواریم در سالی که به سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده، بتوانیم زمینه این امر مهم را در استان برای تولید انرژی فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد گفت: امکان واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان فراهم شده و به‌زودی وارد فاز اجرا خواهد شد. فلاح زاده با اشاره به اعلام آمادگی متقاضیان برای احداث شهرک‌های انرژی خورشیدی گفت: تاکنون سه متقاضی بخش خصوصی درخواست خود را برای احداث شهرک خورشیدی اعلام کرده‌اند که مراحل عقد قرارداد و صدور پروانه تأسیس آنها نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد با اشاره به موافقت این شرکت برای نصب پنل‌های خورشیدی بر روی سقف سوله‌های واحد‌های صنعتی اظهار کرد: طبق ضوابط ابلاغی، رویکرد شرکت شهرک‌های صنعتی یزد بر استقرار پنل‌های خورشیدی بر روی سقف کارخانه‌ها یک رویکرد موافق است و واحد‌های صنعتی اجازه نصب پنل‌های خورشیدی روی سوله‌های صنعتی خود را دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار