آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۵۰۱

تضمین منافع کشاورزان در اولویت طرح کشاورزی قراردادی چغندرقند در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: با کشت بهاره چغندرقند پیش‌بینی می‌شود که حدود ۳۰۰ هکتار از این محصول برای تامین بخشی از مواد اولیه کارخانه قند در قالب قرارداد با کشاورزان زیر کشت برود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی معتمدی‌پور، رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در نشستی تعاملی با مسئولان کارخانه قند یاسوج که با دعوت از مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های سردسیری برگزار شد، اظهار کرد: هیچ سیاست و برنامه‌ای در بخش کشاورزی، بدون مشارکت و همراهی کشاورزان عملیاتی نمی‌شود، بنابراین لازم است منافع تولیدکننده و کشاورز را در هر طرح و برنامه‌ای لحاظ و تضمین کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: از چندین ماه قبل و با فعال شدن کارخانه قند یاسوج، کشاورزی قراردادی را برای محصول چغندرقند بهاره و پاییزه در سطح ۳۰۰ هکتار، در دستور کار قرار دادیم تا هم بخشی از مواد اولیه کارخانه قند یاسوج تامین شود و هم کشاورزان منطقه از مزایای کشت این محصول، بهره‌مند شوند.

معتمدی‌پور با بیان اینکه کاشت محصول چغندرقند یک تجربه جدید در این استان است، تصریح کرد: ترغیب کشاورزان و تشریح مزایای طرح کشاورزی قراردادی مهمترین وظیفه مدیران بخش کشاورزی است که لازم است در این زمینه به گونه‌ای مدیریت شود که هم سود کشاورزان تضمین شود و هم کارخانه قند بتواند مواد اولیه خود را تامین کند.

وی از کشت ۴۸ هکتار چغندرقند پاییزه خبر داد و از مدیران کارخانه قند یاسوج خواست تا با عقد قرارداد با کشاورزان، خرید محصول آنان را تضمین کنند و با نگاه حمایتی و جمعی، کمک کنند تا این طرح در محصول چغندرقند با موفقیت اجرا شود.

معتمدی پور از شناسایی اراضی مستعد و کشاورزان علاقه‌مند خبر داد و تاکید کرد: هر شرکتی که آمادگی راه‌اندازی زیرساخت‌های مکانیزاسیون را دارد با اولویت خود کارخانه قند یاسوج می‌توانند از تسهیلات خط مکانیزاسیون استفاده تا این زیرساخت یکبار برای همیشه وارد استان ما شود.

وی همچنین از تامین کود و دیگر نهاده‌های لازم برای اجرای کشاورزی قراردادی در محصول چغندرقند نیز خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار