آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۷۵۸

رئیس شورای اسلامی: شیراز باید شهر زندگی باشد

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به نامگذاری این سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید و اینکه شیراز باید شهری برای زندگی باشد، گفت: مدیریت شهری شیراز باید این ۲ اولویت مهم را نه در حد شعار، بلکه با اجرای طرح‌های واقعی و مؤثر برای مردم محقق کند.
رئیس شورای اسلامی: شیراز باید شهر زندگی باشد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید ابراهیم حسینی در نخستین جلسه علنی شورا در سال ۱۴۰۴ با بیان اینکه در سه سال گذشته ۶۱ هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‌گذاری توسط شهرداری شیراز منعقد شده است، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری را جذب منابع برای ساخت زیرساخت‌های شهر می‌دانیم، اما مهم‌تر از آن، سرمایه‌گذاری روی اعتماد مردم، شادی آنان و آینده جوانان این شهر است.

رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی که ۱۰ ماه فرصت خدمتی جدید به شورا‌های ششم اعطا کرده است، گفت: یک سال فرصت باقی‌مانده، زمان کمی برای کار‌های بزرگ است، اما با انرژی و انگیزه بالا، هدف ما ساختن شهری است که مردمش در آن احساس غرور، آرامش، شادی و رضایت کنند.

وی افزود: امسال، سال کار‌های بزرگ برای مردم و با عشق به آنان خواهد بود. ما شادی، آرامش و امید مردم را سرمایه اصلی خود می‌دانیم و متعهدیم این یک سال را به سالی متفاوت تبدیل کنیم؛ سالی که صدای همه اقشار جامعه شنیده شود.

حسینی با تأکید بر اینکه شیراز باید شهر زندگی باشد، نه فقط شهر گردشگری، از برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های ماندگار در سال پایانی شورا خبر داد و خطاب به شهروندان شیراز گفت: با ما باشید؛ صبور و مطالبه‌گر. فلسفه وجودی ما خدمت به شماست.

حسینی با خطاب قرار دادن شهردار، نیرو‌های شهرداری، اصحاب رسانه و مردم، اعلام کرد: اجازه بفرمایید یک جمله را بدون تعارف عرض کنیم؛ این یک سال طلایی است که باید در آن کار‌های بزرگ انجام دهیم، طبعاً نمی‌توانیم قول بدهیم که همه چیز را درست می‌کنیم، اما می‌توانیم قول بدهیم که تمام تلاشمان را می‌کنیم.

وی تاکید کرد: اولویت کاری شورا در سال ۱۴۰۳ خدمات شهری بود و در سال ۱۴۰۴، تمرکز بر فرهنگ با محوریت مشارکت مردمی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار