بازار زنجان تحت پوشش فیبر نوری قرار میگیرد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حبیب الله شبستانی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی طرح فیبر نوری بازار بزرگ زنجان افزود: اجرای این طرح از اوایل امسال آغاز شده است و امیدواریم با توجه به شرایط و مسیر اجرا طی بازه زمانی چند ماهه، کسبه بازار به شبکه پرسرعت فیبر نوری متصل شوند.
وی، با تاکید بر اهمیت تسریع در اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان گفت: مخابرات زنجان تلاش دارد تا ضمن ارائه سرویس بر بستر فیبرنوری و حرکت به سمت سرویسهای باکیفیت و پایدار، قدمهای مثبتی را در خدمت رسانی به مشتریان بردارد.
شبستانی افزود: توسعه شبکه فیبر نوری، علاوه بر افزایش سرعت دسترسی به اینترنت پرسرعت و با کیفیت، نقش مهمی در توسعه فناوری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان ایفا میکند که ادامه روند توسعه این طرحها به صورت مدون، اولویت اصلی مخابرات منطقه است.
وی به خدمات قابل توجه شرکت مخابرات از جمله اجرای فیبر نوری در شهرها و روستاها، توسعه زیرساختهای مخابراتی طبق برنامههای پیش بینی شده، به منظور ارائه خدمات مناسب به منازل و کسب و کارها در بستر فیبرنوری، برای تحقق اهداف و رسیدن به شاخصهای تعریف شده تأکید کرد.
مدیر مخابرات منطقه زنجان ابراز امیدواری کرد که توسعه طرح فیبرنوری به عنوان مهمترین بستر توسعه ارتباطی در سطح استان تا پایان سال به میزان قابل توجهی افزایش یابد تا دایری و اتصال مشترکین در اسرع وقت میسر شود.
مجموعه تاریخی بازار زنجان در قلب بافت قدیمی شهر قرار دارد که روزگاری مشرف به دروازه قلتوق یا دروازه جنوبی شهر بود.
این بازار طولانیترین بازار ایران محسوب میشود که در غرب و شرق شهر گسترش یافته و به بازار پایین و بالا تقسیم و نامگذاری شده است.
طبق اسناد و متون تاریخی ساخت آن در سال ۱۲۰۵ هجری قمری در دوران حکومت آقامحمد خان قاجار آغاز شد و به سال ۱۲۱۳ هجری قمری مقارن با حکومت فتحعلی شاه قاجار پایان پذیرفت و در دورههای بعد نیز بر بنای بازار افزوده و چندین سرا، مسجد و گرمابه در آن احداث شد.
مجموعه بازار بالا مشتمل بر بازار قیصریه، بازار بزازها و راستههای حجت الاسلام، امامزاده و عبدالعلی بیک است، این مجموعه از نظر تولید و عرضه کالا و خدمات جنبی وابسته، بسیار غنی بوده و مهمترین مرکز اقتصادی و تجاری شهر محسوب میشود.