آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۷۸۳
اتحادیه دفتر تحکیم وحدت:

مذاکره با دشمن آمریکایی را محتاطانه دنبال کنید

معطل نگه‌داشتن ظرفیت‌های داخلی کشور به تصمیم آمریکا و گره زدن معیشت مردم به مذاکره، پیمودن یک مسیر آزموده، در جهت انسداد اراده ملی و بروز شکوفایی است.
مذاکره با دشمن آمریکایی را محتاطانه دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نامه جمعی از دفاتر تحکیم وحدت خطاب به وزیر امور خارجه⁩ به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وکذلک جعلنا لکل نبی عدوا من المجرمین و کفی بربک هادیا و نصیرا (۳۱ فرقان)

این‌گونه برای هر پیامبری دشمنی از مجرمان قرار دادیم، اما (برای تو) همین بس که پروردگارت هادی و یاور (تو) باشد.

وزیر خارجه محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر عراقچی

سلام علیکم.

حضور شما در کسوت وزیر امور خارجه با رای قاطع نمایندگان ملت، جلوه جدیدی از همبستگی تمام گروه‌های اجتماعی برای اجرای سیاست‌های کلی نظام به دستان شما بود. سیاست‌هایی که حمایت از مظلومین و مستضعفین و عدم ظلم‌پذیری یکی از ارکان اساسی آن است و بر تعامل سازنده با تمام کشور‌های جهان براساس اصول عزت، حکمت و مصلحت تاکید دارد. بی‌شک دوران مسئولیت شما نیز، از ابتدای رای‌گیری تا به امروز، یکی از سرنوشت‌سازترین و پرچالش‌ترین دوران سپری شده بر این آب و خاک بوده، که جهاد مضاعفی در جهت سربلندی از این امتحانات الهی را می‌طلبد. وضعیتی که محوری امروز سیاست خارجه و سیر یک‌ساله سپری شده، ما را بر آن داشت تا نکات و سرفصل‌هایی را از بدنه دانشجویی تاکید کنیم.

 

همان‌طور که مستحضرید، شدت رویاروی با رژیم صیهونیستی در بازه دوساله اخیر به یک وضعیت فوق‌العاده رسیده است. ظلم، کودک‌کشی و شدت قساوت دشمنان منطقه، سبب شده ایران و بسیاری از همفکران اسلامی در این رویارویی تاریخی، جبهه مقاومت در داخل و خارج فلسطین را یاری کنند. آمریکا، این شیطان بزرگ، هم به‌عنوان اصلی‌ترین حامی این رژیم، از هیچ جنایتی کوتاهی نکرده و برای استقرار نظم سرمایه‌داری، به‌عنوان آخرین فرصت خود، دست به تهدیدات مکرر درمورد ایران زده که این موارد پس از ریاست جمهوری ترامپ نیز به‌شدت افزایش یافته است.

 

امروز آمریکا با یک بازخورد ضعیف نسبت به ترور شخصیت‌های ایران و مقاومت در گذشته، در سطح مقامات عالی خود شروع تهدید به حمله مستقیم به خاک پاکمان کرده. بسیاری از کشور‌های متحد محکوم کردن این جنایات را در پیش گرفته‌اند، اما از رئیس جمهور، وزارت خارجه و تمام مقامات انتظار می‌رود، ورای محکومیت، علنا خود آمریکا و منافع او در منطقه را تهدید کنند تا توانمندی خود را در بروز حادثه به او یادآوری کنیم و آمادگی خود در یک رویارویی همه‌جانبه به‌رخ بکشیم. ادعای ساخت دوباره مکان محل حمله یا اشاره به این موضوع که حمله موجب تضعیف ساحت علم نمی‌شود، قطعا پاسخ دندان‌شکنی برای یک مستکبر محسوب نمی‌شود و علامت ضعف را مخابره می‌کند.

 

تقریباً در تمام تاریخ معاصر ایران عزیزمان، شاهد چپاول و نگاه استعماری غرب به ایران بودیم. امروز که به برکت خون شهدا، عزت یافته‌ایم، شاهد انواع خباثت‌ها از تحریم تا ترور علیه ملتمان هستیم.

 

ترامپ هم همان شخصی است که یک‌طرفه از برجام خارج شد و سردار شهیدمان را ناجوانمردانه ترور کرد. فلذا به مذاکرات غیرمستقیم هم خوش‌بین نیستیم و معتقدیم بسیاری از ناکامی‌های امروز، ریشه در متن ضعیف قرارداد‌ها و اعتماد بی‌جا به طرف آمریکایی دارد که برجام بزرگترین نمونه آن است. بردن کاپ اخلاق و انداختن توپ به زمین آمریکا، نه‌تنها کمکی به مردم ایران نخواهد کرد بلکه سبب توهم پیروزی دربرابر قلدری خواهد شد. دشمنی که با بمب‌افکن و سلاح خود، به مردم و کودکان فلسطینی و سوری و یمنی رحم نکرده، مذاکره را به چشم ابزاری برای خلع سلاح ایران می‌بیند تا به‌قول خود پروژه لیبی‌سازی در ایران را آغاز کند. پس برای برطرف کردن دستگاه محاسباتی دشمن، باید تا می‌توانیم در جهت حداکثری‌سازی قدرت نظامی، ساختاری و اقتصادی خود قدم برداریم. امروز بازدارندگی هسته‌ای یکی از مولفه‌های مهم در جهت مذاکره برابر می‌باشد که توسط خواست مردمی هم دنبال می‌شود.

 

وظیفه وزارت خارجه به‌عنوان یک ارگان تنظیم‌کننده روابط بین‌الملل، نقش راهبردی در تنظیم متحدین کشور عزیزمان دارد. امروز با اینکه اکثر اقتصاد کشورمان زیر تحریم با کشور‌های غیر غربی از جمله چین گره خورده است، اما شاهد یک برنامه مشخص در جهت توسعه همکاری و تعمیق روابط با این کشور نیستیم. به‌طوری‌که هنوز سفیر ماندگاری برای رایزنی با چین ابلاغ نشده، با اینکه می‌دانیم همین کشور‌ها به‌دلیل خصومت مشترک با آمریکا می‌توانند یک لایه دفاع قوی در مقابل ضربه اقتصادی-نظامی غرب باشند.

 

در زمان صف‌آرایی دشمن، ظرفیت کشور‌های قدرتمندی مثل چین و روسیه و ظرفیت همسایگان می‌بایست در فعال‌ترین حالت خود قرار داشته باشد. معطل‌کردن کشور به بهانه مذاکره و مغفول نگه‌داشتن ظرفیت‌ها، خیانت به مردم ایران عزیزمان هست. رویکرد بنیادگرایانه‌ای که قبل از این، هشت سال کشور را در مسیر انحطاط و ناترازی و عقب‌ماندگی قرار داد و در آخر سود اقتصادی برای ایران به ارمغان نیاورد.

 

رویکرد ترامپ در حل بحران‌های منطقه‌ای، حاکی از یک مسیر نمایشی برای دستاوردسازی داخلی دارد که عملا روی منافع اقتصادی متمرکز شده است. در مورد ایران، اما لابی رژیم صیهونیستی، می‌تواند این اقدام نمایشی را با به‌خطر انداختن کیان و خاک کشورمان رقم بزند.

 

حملاتی که از پیش، علیه متحدین ایران مانند یمن آغاز شده و می‌تواند دامنه بیش‌تری از متحدینمان را هدف قرار دهد تا در غرب آسیا اعلام پیروزی خود را اعلام کند. از این جهت عدم گفت‌و‌گو بر سر موضوعات منطقه‌ای و سرنوشت ملت‌ها باید به عنوان یک اصل در مذاکرات آتی باشد. گره زدن مذاکرات به مسائل منطقه‌ای و دفاعی حتما به‌منظور تضعیف ایران و برای یک حمله مستقیم می‌باشد. ایران باید همچنان مدافع بزرگ مردم فلسطین و مهد مقاومت باقی بماند و توانایی دفاعی‌مان مدام تقویت شود. یکی از موضوعات اساسی رعایت خطوط قرمز جمهوری اسلامی در تعریف نوع مذاکره، محل مذاکره و شرایط گفت‌و‌گو است. خطوطی که نباید با گرای سیاسی و گفت‌و‌گوی رسانه‌ای خدشه‌دار شود و سبب ناامیدی دوست‌داران انقلاب اسلامی در منطقه باشد.

 

ما دانشجویان اتحادیه تحکیم وحدت از شما و تیم وزارت خارجه تقاضا داریم تا ضمن گسترش همکاری‌های جهانی ایران و حفظ حمایت همه‌جانبه از محور مقاومت، مذاکرات با دشمن آمریکایی را بدبینانه و محتاطانه و کاملا در مسیر تعیین شده در کلام رهبری معظم دنبال کنید. اما در این بین معطل نگه‌داشتن ظرفیت‌های داخلی کشور به تصمیم آمریکا و گره زدن معیشت مردم به مذاکره، پیمودن یک مسیر آزموده، در جهت انسداد اراده ملی و بروز شکوفایی است. پیگیری شعار سرمایه‌گذاری در تولید و رونق اقتصادی و برخورد با مفسدین باید اولویت اول دولت در پیگیری موضوعات کشور باشد. وزارت خارجه نیز باید در این بین یک ارگان فعال در جهت احیای شبکه صادراتی ایران، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تسهیل مسیر کم‌اثرسازی تحریم باشد و در صدد خنثی‌سازی این تهدیدات خارجی برآید؛ و لله العزه جمیعا

 

انجمن‌های امضا کننده:

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد ارومیه

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد بندرعباس

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریعتی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بابل

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیرجان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار