آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۱۸۸
گزارش|

«آبان» مرزهای بی حیایی و مفاهیم غیراخلاقی را عادی سازی می کند! / خط مشی سریال های ترکیه ای در تولیدات ایرانی!

سریال «آبان» که این روزها در فضای مجازی جنجال به پا کرده است قرار است مرزهایی از بی حیایی را رد می‌کند و با تقلیدی افراطی از سریال های ترکیه ای است که با نگاهی تجاری به داستان های خانوادگی تولید شده است.

 

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سریال «آبان» ابتدا با ظاهری جذاب و پرستاره وارد میدان شد؛ بازیگران مطرحی حضور دارند و مضمون آن تلاش دارد تا روایت زندگی نخبه‌های ایرانی و چالش‌های آنها را به تصویر بکشد. اما وقتی نگاه دقیق‌تری به قصه داشته باشیم، متوجه می‌شویم که داستان دچار ضعف‌های اساسی است در حالی که این سریال صرفاً به واسطه بازیگران مشهور محبوب شده، نه به خاطر کیفیت روایی آن!

تصویری که «آبان» از خود نشان می‌دهد تقلیدی افراطی از برخی سریال‌های خارجی است. شخصیت‌های اغراق‌شده، موقعیت‌های نمایشی دور از واقعیت و فضای ملودرامی سریال باعث شده است که به‌جای یک اثر ایرانی، بیشتر شبیه تولیدات ترکیه ای باشد.

تیر هدف «آبان» بنیان خانواده است!

مهم‌ترین نکته‌ای که تیر سریال «آبان» مورد هدف قرار می‌دهد بنیان خانواده است. «آبان» ارزش‌های خانوادگی را به شکلی وقیحانه و سطحی به چالش کشیده و با روایت‌هایی تند و گاه غیرمنطقی، مفاهیمی، چون ازدواج و روابط انسانی را به بازی گرفته است. از توهین‌های مستقیم به بنیان خانواده گرفته تا نمایش موقعیت‌هایی که به‌وضوح در تضاد با ارزش‌های فرهنگی کشور هستند، این سریال را در مرکز یک نقد اجتماعی قرار داده است.

فیلم «یک پیشنهاد بی‌شرمانه» تلاش می‌کند تا نشان دهد که برخی از مضامین ارائه‌شده در «آبان» متعلق به گذشته‌ای دور در سینمای جهان است؛ مضامینی که شاید دهه‌ها پیش جنجالی بودند، اما امروز دیگر در آثار هنری جایگاهی ندارند. سریال «آبان»، در این نگاه، نه تنها از الگو‌های قدیمی سینمای غرب تاثیر پذیرفته، بلکه آنها را در قالبی افراطی و گاه غیرمنطقی بازتولید کرده است.

بی‌حیایی به‌عنوان ابزار روایت

این سریال با نمایش موقعیت‌های غیرمعمول و گاه افراطی، مرز‌های اخلاقی را جابه‌جا کرده است. در بخش‌هایی از داستان، روابط خانوادگی تحریف شده و جایگاه آنها به بازی گرفته شده است. برای مثال، صحنه‌هایی که در آن شخصیت‌هایی مانند «ثابت» و «امیر» در شرایطی قرار می‌گیرند که کرامت انسانی آنها زیر سؤال می‌رود، به‌طور آشکاری بر ایجاد احساس سرگشتگی در مخاطب تأثیر می‌گذارند. این نوع روایت، اگرچه می‌تواند برای ایجاد کشش داستانی به‌کار رود، اما گاهی مرز بین نمایش چالش‌های اجتماعی و عادی‌سازی رفتار‌های نامطلوب را از بین می‌برد.

روابط اغراق آمیز

شخصیت‌پردازی در این سریال به نحوی انجام شده است که برخی روابط بین افراد بیش از حد اغراق‌شده و غیرمنطقی هستند. نمایش ازدواج به‌عنوان یک مفهوم بی‌ارزش و پیش‌پاافتاده، در کنار شخصیت‌هایی که به‌راحتی اصول خانوادگی را زیر پا می‌گذارند، باعث شده تا مخاطب احساس کند که این اثر تلاش دارد تا برخی مفاهیم بنیادی جامعه را کمرنگ کند. برای مثال، درخواست عروس در روز ازدواج از «ثابت» برای به عقد او درآمدن، یا قمار بر سر یک منشی شرکت، به‌وضوح نشان‌دهنده عبور از برخی خطوط قرمز اخلاقی است.

در شرایطی که مخاطبان، به‌خصوص نسل جوان، تحت تأثیر محتوای نمایشی قرار می‌گیرند، وقتی در یک سریال رفتار‌هایی مانند خیانت، قمار، تحقیر انسان‌ها، و سبک شمردن ازدواج عادی‌سازی شود، تأثیر آن بر نگرش اجتماعی غیرقابل‌انکار خواهد بود. اما همه این‌ها به چه قیمتی؟!

سینمای تجاری و تأثیرات آن

به قیمت این که صنعت فیلمسازی و فروش بیشتر را فدای سینمای تجاری کنیم؟! برخی تهیه‌کنندگان به‌دنبال جذب مخاطب با نمایش صحنه‌های جنجالی و پرداختن به روابط اغراق‌شده هستند. در حالی که سینما و تلویزیون می‌توانند ابزار قدرتمندی برای انتقال ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی باشند، «آبان» مسیر متفاوتی را در پیش گرفته است—مسیر کمرنگ کردن این ارزش‌ها و جایگزینی آنها با محتوایی که بیشتر شبیه آثار بحث‌برانگیز هالیوودی است.

سریال «آبان» نه‌تنها از ضعف‌های روایی و شخصیت‌پردازی رنج می‌برد، بلکه در مواردی پا را فراتر گذاشته و وارد حوزه‌هایی شده که می‌توان آن را ترویج بی‌حیایی و زیر سؤال بردن بنیان‌های خانوادگی دانست. این سریال، به‌جای پرداختن به دغدغه‌های نخبه‌ها به‌شکلی قابل‌قبول، درگیر نمایش لحظات جنجالی و روایت‌های غیرمنطقی شده است که به‌طور غیرمستقیم می‌تواند نگرش مخاطب را نسبت به برخی اصول اجتماعی تغییر دهد.

در سال‌های اخیر، سریال‌های ایرانی به‌طور فزاینده‌ای از هویت مستقل خود فاصله گرفته و به سمت الگوبرداری از سریال‌های ترکیه‌ای حرکت کرده‌اند. این تغییر نه‌تنها در سبک روایت، بلکه در شخصیت‌پردازی، دیالوگ‌ها، فضاسازی و حتی نوع فیلم‌برداری نیز مشهود است.

تأثیر سریال‌های ترکی بر نمایش خانگی ایران

سریال‌های ترکیه‌ای به دلیل جذابیت بصری، داستان‌های پرکشش و شخصیت‌های اغراق‌شده، توانسته‌اند مخاطبان زیادی را در سراسر جهان جذب کنند. اما مشکل زمانی آغاز می‌شود که برخی سریال‌های ایرانی، به‌جای خلق هویت مستقل، صرفاً به تقلید از این سبک روی آورده‌اند.

شباهت‌های آشکار؛ از داستان تا شخصیت‌ها

در بسیاری از سریال‌های جدید ایرانی، شاهد شخصیت‌هایی هستیم که به‌طور اغراق‌آمیز طراحی شده‌اند؛ مردان قدرتمند و مرموز، زنان آسیب‌پذیر، اما جاه‌طلب، و روابطی که بیش از آنکه بر پایه منطق باشند، بر اساس هیجان و درام افراطی شکل گرفته‌اند. این الگو دقیقاً همان چیزی است که در سریال‌های ترکیه‌ای دیده می‌شود. حتی برخی سکانس‌های سریال‌های ایرانی، به‌طور مستقیم از سریال‌های ترکیه‌ای الهام گرفته شده‌اند.

پیامد‌های فرهنگی و اجتماعی

این تقلید صرف، پیامد‌های فرهنگی و اجتماعی مهمی دارد. سریال‌های ترکیه‌ای اغلب بر روابط پیچیده، خیانت، عشق‌های ممنوعه و درام‌های خانوادگی تأکید دارند. وقتی سریال‌های ایرانی بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های فرهنگی، این سبک را تقلید می‌کنند، به‌طور غیرمستقیم در حال تغییر نگرش مخاطبان نسبت به ارزش‌های اجتماعی و خانوادگی هستند. این موضوع می‌تواند باعث تغییر در الگو‌های رفتاری و سبک زندگی شود، بدون آنکه مخاطب متوجه تأثیرات آن باشد.

سینمای ایران همواره توانایی خلق آثار مستقل و ارزشمند را داشته است. نمونه‌های موفقی از سریال‌های ایرانی وجود دارند که بدون تقلید از مدل‌های خارجی، توانسته‌اند مخاطبان را جذب کنند. بازگشت به هویت مستقل، نیازمند توجه بیشتر به داستان‌های بومی، شخصیت‌های واقعی و پرداختن به دغدغه‌های اجتماعی ایران است.

خبرنگار مهلا رنجبران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
به نظر من آقای شهاب حسینی با کار در این مجموعه کمی سابقه خود را خراب کرده است . واقعا سریال بی شرمانه و دور از افکار و عقاید ما ایرانی هاست...
22
15
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
درود بر شرفت خانم خبرنگار. کاش همه خبر نگار ها مثل شما فکر می‌کردند و عمل میکردند. خدا حفظت کنه ان شاءالله.
18
14
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
درود بر شرفت خانم خبرنگار. کاش همه خبر نگار ها مثل شما فکر می‌کردند و عمل میکردند. خدا حفظت کنه ان شاءالله.
15
13
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
واقعا این چه فیلمیه که می سازن خوب فیلم ترکیه ای دوبله کنن شرافت داره
16
15
نوید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
شیطان دوستدار فیلمهای ترکیه است و در این راه یعنی فرهنگ ولنگاری را باب کردن موفق هم بوده است.
14
14
کرمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶
متاسفانه این سریال روابط آزاد و نا مشروع زن و مرد را در جامعه رواج می دهد.هنر مند واقعی باید حافظ فرهنگ کشور خود باشد، متاسفانه بعضی از سینماگران فرهنگ زندگی خود را با فرهنگ جامعه اشتباهی می گیرند.
24
12
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳
عدم نظارت و دلسوزی و ... باعث ایجاد چنین سریالهایی در داخل شده باشد که همین مساله فراگیر شود و تغییر فرهتگی مبتذلی ایران و خانواده های ایران تجربه کنن به کمک سریالهایی مثل ابان
بله میشه با نشان ندادن مو و اندام زنان سریالهای مبتذل تولید و وارد جامعه کنن نمونه اش ابان تا مردم درگیر ناهنجاری ها شوند
کی به کیه . نظارت و مسولی هم خدا را شکر نیس بهتر از این دیگه نمیشه . براشون فرش قرمز پهن شده
16
9
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
با این متن کاملا موافقم. همیشه فکر میکردم چقدر سریال های ترکی عاجز و ناتوان هستن که تنها سوژشون خیانت و عدم پایبندی به ازدواج هست و دل خوش بودم که ما چه اصحاب قدری در سینمای خودمون داریم که ده ها و صد ها سوژه جذاب بدون اینکه اخلاقیات و اصول زندگی. رو به قربانگاه ببرن میتونن بسازن ولی متاسفانه می‌بینیم همین اصحاب قدر دارن از اراجیف ترکی تقلید می کنن. لطفا
15
9
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
با سلام ، واقعا سریال آبان مرز بی حیایی و آموزش بی اخلاقی را گذرانده است
16
8
ناشناس
United States of America
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵
با سلام و تشکر بر نقد بسیار زیبای شما از این سریالی که بسیار زیرکانه کانون گرم خانواده ها را هدف گرفته و با ترویج بی حیایی محکم تمرین پیوند انسانیت را هدف گرفته
قطعا مسولی که فیلمنامه را خوانده و تایید کرده باید جواب گو باشد
11
9
کیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳
دقیقا با مطالب بالا موافقم.
اکثر فیلم های سینما خانگی شده سیگار کشیدن و ترویج بی بند و باری و آرایش و برهنه شدن و... که هدفشون فروش فیلم هست یا چیز دیگه ای نمی دونن!!!!!
15
9
تلبی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
واقعا مبتذله
آقای اسکار هم قا ط زده مثل اینکه
هر کی سوت میزنه بدو میپره تو گود
7
9
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳
والا من تا الان این سریال رو دنبال کردم اصلاً جالب نیست
9
10
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۹
بیخودی نگین چه ارتباطی به سریال ترکیه داره فقط ایراد گرفتن بلدید تا میبینید مردم از یه سریالی خوششون میاد از حسودی شروع به تخریب میکنید خیلی هم سریال قشنگیه برنامه های مزخرف صدا و سیما بهتره
17
16
مسیح
United States of America
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۲
فکرشو نمیکردم روزی برسه که تو ایران چنین سریالی ساخته بشه ومجوزپخش هم بگیره عملن حیا وپاکی وفرهنگ ناب خانواده ایرانی رو لگد مال دارند میکنند این بود ثمره انقلاب؟ والا فیلم فارسی قبل انقلاب شرف داشت به اینها لا اقل با اون فیلمها تکلیفمون مشخص بود چهارتا دعو تو کاباره و...اما همون چاقوکش وعرق خور کاباره ای تو خونه که میومد ادم دیگه میشد اما در این سریال برعکس داره تمام خانه وخانواده روبه لجن میشکه
12
11
ایمان چراغی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۶
موفق باشین لاله مرزبان
6
7
ما
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۷
اصلا نباید از ارزش های اخلاقی کشور کوتاه آمد وگرنه مدیون خون شهیدان خواهیم بود.
10
17
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۷
آبان حرف مفت میزند جه فقر باعث هزاران بدبختی در جامعه شده است که یکی از آنها تن فروشی به خاطر فقر است ولی این احمق ها فقط چند تار موی سر بانوان را می بینند
10
8
بهرام
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰
ت شهر ما با صد هزار جمعیت فردی هستش که همین کارهای این سریال رو داره مدت ها انجام میده
این چیز ها وجود داره الان متاسفانه ربطی به فیلم ندارها
10
4
همشهری کین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۹
چرا نظرات مردم رو منتشر نمی‌کنید نکنه به دنبال عقایدی که به تفکر شما نز دیک هست به دستتان نرسیده این کار شما یک عمل سلیقه ای غیر دموکراسی هست یعنی هر آنچه ما می‌گوییم درست است البته در صورتی که پیام ها منتشر نگردد و یا اگر هم منتشر کنید کاملا یکطرفه باشد ..منتطر هستیم
8
1
شاهین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
جدیداً به صورت کامل عادی و افراطی قمار بازی بدون هیچ گونه ملاحظه ای ترویج میشه ، نمونش فیلم سینمایی تمساح خونی از جواد عزتی ، سریال آبان ، سریال جان سخت و .... معلوم نیست چه کسی یا کسانی دنبال عادی سازی این قضیه هستند
6
5
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
خدا لعنت کنه تولید کنندگان این فیلم و سریال رو که خانواده ها رو نشونه گرفته
6
9
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
باسلام و درود
هنگامی که صدا و سیما با آن همه بودجه نجومی نمی تواند یا نمی خواهد نسبت به تولید سریال و برنامه مفرح اقدام کند فضا برای سود جویانی که هیچ چیز برایشان ملاک نیست باز شده و فرهنگ و هویت جوانان را نابود می‌کنند. همان بلایی که سر آموزش و پرورش کشور آوردند .
13
2
پسر ایرونی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
بله متاسفانه بی حیایی و بی ناموسی در این فیلم موج میزند
8
8
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
وقتی ملاک انتخاب بازیگر فساد اخلاقی است و تهیه کننده و کارگردان و ...فساد اخلاقی دارن و بازیگرای فاسد بیشتر بازی میکنن و گروهی مردم بی عقل هم هورا میکشن ،که یا خودشون فاسدن یا گمراهن ، اینا میشن الگو ، وگرنه تو بعضی فیلما فقط تو رختخواب نمیرن وگرنه همه کار میکنن
6
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
احسنت بر نگاه دقیق نویسنده.
متأسفانه این شکل ابتذال به سریال‌های تلویزیونی هم به صورت مرموزی درحال نفوذ و اجراست، همچون پایتخت.
7
5
سید
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
سلام. موضوع اینه چنین فیلمهایی اصلا چرا اجازه ساخت میگیرن؟! واقعا برام سواله چه اتفاقی در کشور ما داره میفته و چطور وزارت ارشاد، ساترا و بعضی نهادهای دیگه که قاعدتا متولی امور فرهنگی هستند خودشون گاهی به مخرب فرهنگ جامعه تبدیل شدن؟!
بنده چیکار باید کنم؟ فوقش میتونم زنگ بزنم اعتراض کنم، نامه بنویسم، وبلاگ بنویسم اما شما رسانه هستید پیگیری کنید لطفا.
6
3
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹
احتمال اینکه اسپانسر مالی این مجموعه به اصطلاح هنری-فرهنگی ، تمایلات شدید غرب گرایی و نیز تامین مالی صهیونیستی باشد ، محتمل است ، به نام جامعه ایران به کام صهیونیسم و ابتذال
2
6
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲
باسلام
بدترین فیلم ایران
از فیلم های ترکی بدتر
هیچ خانواده ایرانی این بی حیایی را قبول نمیکنه
متاسفم برا وزارت ارشاد
5
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۱
بی حیایی بی عفتی بی ایمانی بی حجابی رو رواج میده خدا لعنت کنه سازنده و بازیگران و کارگردانش را
3
5
کوه پرغرور
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۲
من واقعا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متعجب هستم که یه سکانس های عادی در صدا و سیما و سریال پایتخت رو گیر میدن که باید حذف بشه درصورتی که هیچ مشکلی در آن نیست.مثل صحنه نمایش عکس نقی با داوران زن فیلا که خانم ها کاملا پوشیده و رسمی با کت و شلوار بودند و فقط و فقط روسری نداشتند. جتلبه که این سکانس باید از فیلم حذف بشه بعد کل سریال آبان و امثالهم چه راحت اجازه پخش میگیرن!!!!! درسته توی تلویزیون پخش نمیشه ولی توی هر کانال تلگرام و ... دانلود رایگان این فیلم ها هست و در دسترس همه کس هستش.
3
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۸
در این صفحه کاملا با خبرنگار مهلا رنجبران موافقم
4
3
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
آفرین دقیقا درست هست.
فیلمش مرز های اخلاقی رو رد کرده و خیلی عادی سازی شده
بخشش در زندگی گاهی وقتا تعهد رو میرسونه تا بتونی زندگیتو رشد بدی..
3
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
مشکل در اون مسول خاین و بی پدری هست که اجازه تولید چنین سریالی رو به کارگردان ونویسنده بی ناموسش دادن.حتما افراد دخیل درتولید این سریال درزندگی خصوصی شون چنین وضعیتی دارن وقصد دارن این موضوعو در کل جامعه هم عادی کنن و رواج بدن.باید این بی ناموسارو ا درملاءعام اعدام کنن
2
3
محسن منوچهریان
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
واقعا سریال زشت و نامناسبی است،صد رحمت به سریالهای ترکی
4
2
Setare
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
این فیلمسازان و بازیگران به خاطر پول چه خیانت بزرگی به مردم ایران میکنند، همه اینها روزی در پیشگاه پروردگار عالم به جهت منحرف کردن جوانان و آلوده کردن ذهن و اندیشه انسانها به پلیدیها مواخذه خواهند شد . آیا تحمل مکافات عملشان را دارند ؟؟
4
1
.......
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵
واقعا متاسفم ..اصلا نمیشه باخانواده دید.. صحبت ها .رفتارها واقعا اینقد عادی شده ..
4
2
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
این را باید به عوامل پیگیر قانون حجاب گوشزد کرد که پشت مانیتور دوربین می‌نشینند وصاحب ماشین را جریمه می‌کنند بجای اینکار نظام تصمیم گیر را باید اجبار کنند تا گروه‌های فیلم سازی را حمایت و به آنها حقوق ثابت بدهند تا آنها به فکر ساختن فیلم‌های ایرانی پارسی باشند نه اینکه یک سرمایه دار برای ازدیاد سرمایه اش از چند نفر بازیگر حرفه ای حمایت می‌کند و این نفرات هم برای رضایت صاحبکار هرفیلمی را بسازند . به امید پیشرفت روزافزون ایران . سلام بر شهیدان
4
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
قطعا حق با شماست وفقط به سستی پایه خانواده دامن می زنند
5
3
ارش
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
نویسنده این فیلم کیه ؟ رگ و ریشه اش به کجا وصله ؟. چرا دنبال بی حیایی و عادی سازی قبایح هستند ؟ واقعیت اینه که از شهاب حسینی واقعا واقعا انتظار قبول بازی در چنین فیلمی را ندارم و نداشتم خودنمایی و ..به هر قیمتی ؟
4
3
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
نقش وزارت ارشاد در خصوص این فیلم چیست ؟ کدام مدیر اجازه تولید چنین شاهکار بی حیایی و بی عفتی را داده بخدا در هیچ مکتب انسانی چنین گستاخی را قبول نمی کنند ؟
6
3
پربازدیدترین آخرین اخبار