آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۲۹۸

امضای تفاهم‌نامه همکاری پردیس بین‌المللی کاسپین دانشگاه تهران و انجمن تعاملات بین‌المللی پکن

با هدف ایجاد ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور‌های عضور بریکس، تفاهم‌نامه‌ای میان پردیس بین‌المللی کاسپین دانشگاه تهران و انجمن تعاملات بین‌المللی پکن به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به عضویت دانشگاه تهران در نهاد همکاری‌های علمی-فناوری بریکس (BRICS STI) و در راستای گسترش همکاری علمی-فناوری با این نهاد، تفاهم‌نامه‌ای میان پردیس بین‌المللی کاسپین دانشگاه تهران و انجمن تعاملات بین‌المللی پکن (Beijing International Exchange) امضا شد.

در نشستی که به صورت برخط به منظور امضای این تفاهم‌نامه برگزار شد، ریاست و معاونین، نماینده و همکاران بخش امور بین‌الملل پردیس بین‌المللی کاسپین و نمایندگان طرف چینی حضور داشتند. به موجب این تفاهم، طرفین حول محور‌های راهبردی مشترک در زمینه‌های گسترش و تبادل آموزشی، پژوهشی، علمی-فناوری و کارآفرینی؛ ایجاد و گسترش شبکه ارتباطی میان متخصصین در دانشگاه و مراکز تحقیقاتی و فناوری؛ شرکت و فعالیت مؤثر در برگزاری مسابقات سالانه فناوری بریکس با تمرکز بر فضای نوآورانه و شرکت‌های نوپای دانش‌بنیان به منظور گسترش دستاورد‌های علمی، فناوری در دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های کشور همکاری خواهند داشت.

این تفاهم‌نامه می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد روابط راهبردی پردیس بین‌المللی کاسپین دانشگاه تهران، با دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان و صندوق‌های سرمایه‌گذاری علمی کشور‌های عضو بریکس فراهم کند. بر اساس این سند، سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری و شرکت‌های فناور کشور نیز می‌توانند از طریق پردیس بین‌المللی کاسپین دانشگاه تهران، به این نهاد معرفی شده و فعالیت مؤثر داشته باشند.

گفتنی است انجمن تعاملات بین‌المللی پکن (BIEA)، یک نهاد همکار بریکس است که با نهاد‌های دولتی در چین نیز ارتباط دارد. در سطح جهانی نیز این انجمن به عنوان نهاد مشاور سازمان ملل متحد به شمار می‌رود که با مراکز مختلف در بیش از ۵۰ کشور جهان، به خصوص کشور‌های عضو بریکس تعامل دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار