آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۳۰۹

احداث بیش از ۲ هزار واحد پارکینگ در پایتخت

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: بیش از ۲ هزار واحد پارکینگ در حال احداث است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید امانی، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با اشاره به فعالیت‌های اخیر در زمینه آسفالت و تقاطع‌ها گفت: دست‌اندرکاران در سازمان عمرانی زحمت‌های بسیاری کشیده‌اند و این اقدامات واقعا تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه در دو الی سه سال گذشته پروژه‌های عمرانی بسیار در تهران انجام شده است، افزود: فعالیت‌های عمرانی در تهران تنها محدود به آسفالت و ایجاد تقاطع‌های غیرهمسطح نبوده و پروژه‌های گسترده‌تری نیز در حال انجام است. به طوری که در سال ۱۴۰۴، پروژه‌های بزرگتری در نظر داریم.

امانی تاکید کرد: معاونت فنی و عمرانی در پروژه‌های مختلف مشارکت جدی دارد. ۲۲ منطقه شهر تهران هم تحت سیاست‌گذاری کار‌های عمرانی قرار دارند و اتفاقات مثبتی در این حوزه رقم خورده است.

وی در ادامه به تحویل هزار واحد پارکینگ طبقاتی به مردم شهر تهران در دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: بیش از ۲ هزار واحد پارکینگ دیگر نیز در حال احداث است. این فعالیت‌ها نشان‌دهنده تلاش مستمر شهرداری برای بهبود زیرساخت‌های شهری است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران همچنین بیان داشت: ۶ پایگاه مدیریت بحران شهر تهران در این دوره مدیریت شهری توسط این سازمان تا کنون احداث شده است. چند پایگاه دیگر نیز در دست احداث قرار دارد. معاونت فنی و عمرانی در بحث آسیب‌های اجتماعی نیز در حوزه پروژه‌هایی مانند احداث گرمخانه‌ها و یاورشهر‌ها به خود می‌بالد.

وی در ادامه با اشاره به قدمت ۲۰۰ ساله «سبزه‌میدان»؛ آن را به عنوان قدیمی‌ترین میدان تهران معرفی و مطرح کرد: این میدان با مساحت ۳ هزار مترمربع به عنوان ورودی اصلی بازار تهران شناخته می‌شود که دارای دو بنای تاریخی شامل سردر اصلی بازار و بانک ملی است که در طراحی و اجرای پروژه بازپیرایی میدانگاه مد نظر قرار گرفته‌اند.

وی افزود: معماری این میدان به صورت سنتی و با استفاده از مصالحی، چون آجر، کتیبه‌ها و هشتی‌ها طراحی شده است. همچنین ترکیب معماری ایرانی با عناصر مدرن نیز در این پروژه به وضوح قابل مشاهده است. این تغییرات به منظور احیای هویت میدان و بهبود وضعیت بصری آن انجام شده است.

امانی همچنین به موضوع ایمنی و سازه‌ای این پروژه پرداخت و گفت: در کنار احیای هویت میدان، موضوعات ایمنی و ایزولاسیون نیز در نظر گرفته شده است. اکنون میدان با طراحی جدید به شهروندان تحویل داده شده است.

وی در رابطه با هزینه پروژه نیز خاطرنشان کرد: هزینه این پروژه حدود ۷۰ میلیارد تومان بوده است. این پنجمین پروژه با مشخصات مشابه است که توسط سازمان عمرانی مناطق انجام شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

امانی همچنین تاکید کرد: در منطقه ۱۲ احداث یک کارگاه پشتیبانی و ساختمان‌های اداری پردبس ۳ و ۴ را هم داریم. ضمن اینکه عملیات اجرایی پروژه خانه شهر نیز تمام شده و یک‌سری فعالیت‌ها دارد در آن انجام می‌شود تا آماده بهره‌برداری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار