تجمع دانشگاهیان در پی شهادت دانشجوی یمنی/ خون شهید جلال صالح السهیلی، روح مقاومت را در دانشگاه زنده کرد + فیلم
به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو،دانشجویان و دانشگاهیان در پی شهادت دانشجوی یمنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجمع برگزار کردند. دانشجویان در این تجمع ضمن محکومیت اقدامات آمریکا در جنایت علیه مردم یمن، بر همبستگی با ملتهای مسلمان و مظلوم منطقه از غزه تا صنعا تاکید کردند.
خون غیرنظامیان، نقاب صلحطلبی آمریکا را برداشت
یکی از دانشجویان شرکت کننده در تجمع گفت: مهمترین موضوعی که در این جنایت باید به آن توجه کنیم رو شدن دست آمریکا و مستکبرانی است که دائماً شعار صلح میدهند، دم از صلح و آرامش میزنند، اما خودشان بزرگترین جنایتها را انجام میدهند و دست به کشتن و به شهادت رساندن غیرنظامیها میزنند.
وی افزود: یعنی افرادی که غیر نظامی را شهید میکنند با توجه به گفته شهید بهشتی دانشجو موذن جامعه است اگر ما ساکت بشینیم قطعاً بقیه جامعه هم به حرکت نمیافتد رهبری جامعه باید به وسیله دانشجوها اتفاق بیفتد که حرکت همه جانبه رقم بخورد.
یکی دیگر از دانشجویان شرکت کننده در تجمع گفت: بعد از شنیدن خبر شهادت همکلاسیمان، همه دانشجویان واقعاً متأثر شدند و از همان ابتدا در فکر این بودند که چگونه میتوانند اقدام مؤثری برای گرامیداشت یاد این شهید انجام دهند.
در همین راستا، تجمعی در محوطه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور دانشجویان و اساتید برگزار شد. این تجمع با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید جلال از سهیلی و همچنین اعلام حمایت قاطع از محور مقاومت برگزار شد.
یکی از دانشجویان حاضر در این مراسم گفت: بیشک ادامه راه این شهید، که با رویکردی نخبگانی در مسیر حمایت از محور مقاومت گام برداشته بود، بر عهده تکتک ما دانشجویان است. هر دانشجو میتواند نقشی مؤثر در حمایت از جریان مقاومت ایفا کند.
وی در پایان افزود: خون این شهید، جوش و خروشی تازه در فضای دانشگاهی ما ایجاد کرده و یقیناً موجب خواهد شد که روح مقاومت، بار دیگر در دانشگاههای کشور زنده شود.
هدفگذاری برای جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه
روح اله باقرزاده، مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: در راستای برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، جذب بیش از ۳۲۰ هزار دانشجوی بینالمللی بهعنوان یکی از اهداف کلان نظام آموزش عالی کشور هدفگذاری شده است. در حال حاضر، تعداد دانشجویان خارجی در ایران کمتر از ۷۰ هزار نفر است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بهعنوان یکی از دانشگاههای پیشرو کشور، تاکنون با اقدامات گستردهای موفق به جذب بیش از۷۰۰ دانشجوی بینالمللی شده است. این دانشجویان با ورود منابع ارزی به کشور، ظرفیتهای مهمی را برای تقویت زیرساختهای علمی و پژوهشی فراهم کردهاند.
مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: جذب دانشجویان خارجی بهویژه از کشورهای همسایه، نهتنها به ارتقای جایگاه علمی ایران کمک میکند، بلکه در راستای منافع مشترک و ایجاد اتحاد استراتژیک منطقهای اهمیت ویژهای دارد. ما با همکاری رایزنان علمی و فرهنگی در کشورهای همجوار، بستر مناسبی برای جذب دانشجویان باکیفیت فراهم کردهایم.
وی افزود: متأسفانه در حمله جنایتکارانه اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به مناطق مسکونی، یکی از دانشجویان بینالمللی ما به شهادت رسید. دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن محکومیت شدید این اقدام تروریستی، مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار کرد تا همبستگی خود را با خانواده این دانشجوی شهید ابراز کند.
مدیرهکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرده است که مسیر جذب دانشجویان بینالمللی با قدرت ادامه خواهد یافت و ظرفیتهای علمی کشور در خدمت تقویت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالمللی قرار دارد.