
مراکز شوق زندگی در کرمان جان میگیرند
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید مهدی قویدل معاون قضايي، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در نشست شورای برنامه ریزی این نهاد، افزود: این مهم در سالهای گذشته نیز از سوی نیروهای ضابط دستگاه قضایی در زمان بازداشت افراد مورد توجه قرار داشته، اما در سال جدید با تاکید و پیگیری ویژه تری از سوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دنبال میشود.
او اعلام کرد: در راستای نگهداری یا واگذاری اطفال، نوجوانان، سالمندان و معلولان در معرض خطر قبل از بازداشت یا زندانی شدن سرپرست خانواده، از ظرفیت دستگاههای متولی از جمله بهزیستی و ... استفاده میگردد.
معاون دادگستری کل استان کرمان افزود: اقدامات حوزه پیشگیری از وقوع جرائم و آسیبهای اجتماعی، دارای پیچیدگیهای خاص خود است و نتیجه بسیاری از موارد به صورت کامل و آماری مشخص نمیشود، اما این اثرات را میتوان در کاهش جرائم مشاهده کرد.
قویدل ضمن تاکید بر این مطلب که پشتیبانیهای قضایی در بسیاری از موارد منجر به حل مشکلات و اجرای طرحهای متعدد به منظورحل مشکلات مردم شده است، گفت: برنامههای حوزه پیشگیری از وقوع جرائم و آسیبهای اجتماعی باید به صورت همزمان در سراسر استان دنبال شود نتیجه مطلوب حاصل گردد.
او با اشاره به اینکه ظرفیتهای بسیاری خوبی در حوزههای اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرم وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر هفت هزار مصلح آموزش دیدهاند و و در حوزه سجام نیز قریب ۱۳ هزار دیده بان پیشگیری در استان آماده همکاری هستند و با کمک این افراد میتوانیم در حوزه پیشگیری از جرائم وجلوگیری از تشکیل پروندههای قضایی گامهای بلند و اثرگذاری را برداریم.