
ایمنسازی نقاط حادثهخیز همدان با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال انجام شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امیررضا یوسفیان روز یکشنبه در آیین معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان، گفت: هرچه سانحههای فوتی و جرحی کاهش یابد دغدغه نظام، حاکمیت و مردم نیز کمتر میشود که در این راستا راهداران با ایمنسازی راهها در کاهش تصادفات موثر هستند.
وی با بیان سهم عوامل انسانی در بروز تصادفات جاده ای اظهار کرد: به عنوان مسئول شورای فنی استان همدان در محل حوادث فوتی به همراه تیمی از کارشناسان در محل بروز تصادف حاضر و از نزدیک علل و عوامل بروز سانحه رانندگی بررسی شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تاکید کرد: شواهد گویای نبود نقص فنی در راه، وجود روشنایی مناسب، سرعتکاه و تابلو علائم راهنمایی و رانندگی بوده و مهمترین دلیل بروز تصادفات، رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی و تردد با سرعت غیرمجاز بوده است.
یوسفیان ادامه داد: درصد قابل توجهی از متوفیان سوانح جاده ای را گروه سنی ۳۰ تا ۵۰ سال یعنی افراد در سن بهره وری و اشتغال تشکیل می دهد که این اتفاق نامبارکی است.
وی با بیان اینکه ۹۰ دستگاه اجرایی در استان همدان فعال و یکی از آنها راهداری است که در اغلب جلسات حضور دارد و قالب فعالیت های این مجموعه مناسبتی است گفت: راهداری و حمل و نقل جاده ای این استان با عملکرد مناسب به بیانات و خدمات مورد تاکید رهبری فرزانه انقلاب جان و معنا داده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان افزود: راهداری همدان در طرح های مختلف به ویژه طرح زمستانی کارهای جهادی برای باز کردن بیش از پنج هزار کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی انجام داد.
یوسفیان تاکید کرد: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان "سرمایه گذاری برای تولید" باید این پیام را نصب العین قرار داده و توجه جدی برای تحقق این پیام کنیم.
مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان نیز گفت: در فصل زمستان با وجود بارش برف سنگین با ۴۰ ساعت کار مداوم راهداران اجازه ندادند لحظه ای مسیرها مسدود شود.
مهرداد آهکی بیان کرد: این استان دارای پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع راه است که انجام یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در حدود ۲۲ ماه گذشته کار بزرگی است.
وی یادآوری کرد: همدان با ۵۲ نقطه حادثه خیز رتبه پنجم کشور را از نظر فراوانی نقاط پرحادثه داشت که تاکنون ۴۵ نقطه به طور کامل ایمن سازی و هفت نقطه مابقی بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد.