آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۰۷

میدری: آموزش مهارت‌محور باید از دوران کودکی آغاز شود/ ۳۰ درصد رشد اقتصادی وابسته به بهره‌وری است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش کلیدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کاهش بیکاری و ارتقاء بهره‌وری گفت: اگر آموزش مهارت‌محور از کودکی آغاز نشود، فرصت طلایی یادگیری و شکوفایی استعداد‌ها از بین می‌رود.

آموزش مهارت‌محور باید از دوران کودکی آغاز شود/ ۳۰ درصد رشد اقتصادی وابسته به بهره‌وری است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز در اجلاس مدیران ستادی، استانی و رؤسای مراکز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با تأکید بر اهمیت آموزش مهارت‌محور در کاهش نرخ بیکاری و ارتقاء بهره‌وری اقتصادی کشور با اشاره به نقش کلیدی آموزش‌های مهارتی در توسعه اقتصادی کشور گفت: تقویت نیروی انسانی ماهر، محور اصلی برنامه‌های وزارت کار برای مقابله با بیکاری و ارتقاء بهره‌وری است.

وی با بیان اینکه بخش بزرگی از رشد اقتصادی کشور از مسیر بهره‌وری حاصل می‌شودعنوان کرد: در بسیاری از کشورهای موفق نظیر هند، آلمان و اتریش، همکاری میان بخش خصوصی و نهادهای آموزشی موجب تحولات جدی در بازار کار شده است. در ایران نیز باید این ارتباط تقویت شود و آموزش فنی و حرفه‌ای به‌روز و کارآمد در تعامل با صنعت و بازار باشد.

میدری همچنین بر اهمیت آغاز آموزش مهارتی از سنین پایین تأکید کرد و افزود: یادگیری مهارت‌ها، مشابه زبان‌آموزی است. اگر از دوران کودکی آغاز نشود، فرصت‌های مهمی در زندگی فرد از دست می‌رود. بسیاری از افراد استعداد نظری ندارند، اما با مهارت‌آموزی می‌توانند مسیر زندگی خود را تغییر دهند.

وزیر کار ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیارد تومانی با همکاری انجمن‌های ایرانی و بخش خصوصی برای تربیت مربیان و کودکان، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی، شرکت‌ها و نیروهای مسلح نیز در طرح مهارت‌آموزی دوران سربازی همکاری خوبی داشته‌اند که آینده روشنی برای تربیت نیروی کار متخصص رقم خواهد زد.

وی در پایان با اشاره به تدوین زیرساخت‌های جدید در شش ماه گذشته، ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی میان آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای و بخش خصوصی، شعار «رفاه برای ایران» از مسیر آموزش و مهارت‌آموزی محقق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار