آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۳

برنامه‌هاي سراي اهل قلم در ششم نمايشگاه كتاب

برنامه‌هاي سراي اهل قلم در ششمين روز از نمايشگاه كتاب اعلام شد.    
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، «بررسي ضرورت تطبيق قوانين ناظر بر چاپ و نشر كتاب با كنوانسيون برن براي حمايت از آثار ادبي و هنري ( چالش‌ها، منافع و مصالح ايران از نظر حمايت از مالكيت ادبي و هنري) با حضور دكتر سعيد حبيبا و دكتر غلامرضا رفيعي از ساعت 10:30 تا 11:45 برگزار مي‌شود.
 
مراسم رونمايي از دو مجلد «در مشروطه چه گذشت؟» و «تاريخ وقابع انتخابات هشتاد و هشت» توسط موسسه قدرولايت با سخنراني صفارهرندي از ساعت 12 تا 13:15 برگزار مي‌شود.

كتاب «در مشروطه چه گذشت» عنوان اثري پژوهشي است كه به بررسي و تحليل رويدادهاي تاريخ معاصر ايران، از جنگ‌هاي ايران و روس تا حوادث مشروطيت مي‌پردازد. اين كتاب از سوي موسسه فرهنگي هنري قدر ولايت منتشر شده و دربر دارنده مقدمه، چهار بخش و گزيده‌ است.
 
«دانشنامه فلسطين» نيز با مشاركت انتشارات آرون و سخنراني آقاي صفاتاج، سروش‌نژاد، امرودي و سلطاني از ساعت 13:30 تا 14:45 رونمايي مي‌شود.
 
عنوان ديگر برنامه امروز سراي اهل قلم «هولوكاست و تجديدنظرطلبان» است كه با سخنراني سروش‌نژاد، ناصر پورحسن و علي زارع فكري ساعت 15 تا 16:15 برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/ 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار