آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۴۵
در صحن علنی مجلس؛

رئیس سازمان اورژانس: از همه امکانات برای خدمت به مسافران نوروزی استفاده کردیم

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه این مرکز از تمام امکانات و تجهیزات موجود در نوروز ۱۴۰۴ استفاده کرد، گفت: ۳ هزار و ۹۵۴ دستگاه آمبولانس، ۶۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۵۲ بالگرد، یک فروند هواپیما و پنج فروند آمبولانس دریایی در نوروز امسال به مردم خدمت رسانی کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جواد میعادفر امروز سه‌شنبه (۲۶ فروردین ماه) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاه‌های مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴ گفت: در نوروز امسال پویش «نه به تصادف» به عنوان راهبردی اساسی در اولویت برنامه اجرایی کشور قرار گرفت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه متناسب با وظایف این سازمان از تمام امکانات و تجهیزات موجود در نوروز ۱۴۰۴ استفاده شد، تصریح کرد: این ماموریت در سه حوزه اقدامات پیش بیمارستانی، بهداشت و درمان، سازمان غذا و دارو و انتقال خون بود که هماهنگی‌های لازم انجام شد. همچنین تعداد پایگاه‌های اورژانس کشور در مبادی ورودی شهر‌ها و جاده‌ها نیز در جریان نوروز سال جاری افزایش یافت.

وی تصریح کرد: در این مدت ۳ هزار و ۹۵۴ دستگاه آمبولانس، ۶۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۵۲ بالگرد، یک فروند هواپیما و پنج فروند آمبولانس دریایی برای ارائه خدمات مورد بهره برداری قرار گرفت و ۲۸ هزار و ۸۵۰ نیروی آموزش دیده در قالب ۳ هزار و ۸ پایگاه در انجام این خدمات مشارکت کردند و ۳۵۰ ایستگاه سلامت نوروزی در مبادی ورودی شهر‌های گردشگرپذیر استقرار یافتند.

میعادفر اضافه کرد: پاسخ‌گویی به بیش از ۹۱۳ هزار تماس با تلفن ۱۱۵، انجام ۲۸۰ هزار مأموریت در شهرها، جاده‌ها و روستاها، انتقال ۱۵۹ هزار و ۳۷۰ بیمار و مصدوم به مراکز درمانی که از این تعداد ۴۸ هزار و ۸۸۳ مصدوم حوادث رانندگی که ۶۵ درصد آنها در شهرها، ۲۲ درصد در برون‌شهری و ۶ درصد در معابر روستایی بود از جمله خدمات اوژانس است.

رئیس سازمان اورژانس کشور یادآور شد: ۹۷ درصد مصدومین ترافیکی، ایرانی و ۳ درصد از مصدومین اتباع خارجی، ۷۴ درصد مصدومین مرد و ۲۶ درصد مصدومین زن بودند. همچنین اوج حوادث ترافیکی در روز‌های ۲۸ اسفند و ۱۳ فروردین در مرکز مدیریت هدایت عملیات و بحران سازمان اورژانس کشور ثبت شد.

این مقام مسوول با بیان اینکه استان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان، فارس و کرمان به ترتیب بالاترین مصدومین ترافیکی را داشته‌اند، گفت: علاوه بر این خدمات، احیای موفق ۲۰۲ بیمار دچار ایست قلبی-تنفسی، انتقال یک هزار و ۵۲۵ بیمار سکته قلبی و سکته مغزی در زمان طلایی، انجام ۲۶۹ پرواز انتقال هوایی جهت انتقال ۲۷۶ بیمار و مصدوم، انجام ۴۵ مأموریت اورژانس دریایی جهت انتقال ۵۲ بیمار و مصدوم به مرکز درمانی، ثبت ۱۴۱ زایمان در حین انتقال بیماران در آمبولانس‌ها و ارائه خدمات فوریت پزشکی به ۱۲ هزار و ۶۹۰ نفر در ایستگاه‌های سلامت و همچنین اعزام ۵ تیم نظارتی به دانشگاه‌های علوم پزشکی و بازدید میدانی ۴۴۵ پایگاه و مراکز ارتباطات، بهره‌گیری از نرم‌افزار بومی طراحی شده برای بازدید‌های مجازی پایگاه اورژانس در سراسر کشور از دیگر اقدامات این دوره بود.

میعادفر با بیان اینکه خدمات حوزه معاون بهداشتی با بهره‌گیری از تیم‌های تخصصی بهداشت محیط و کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها انجام شد، عنوان کرد: این اقدامات از طریق نظارت و بازرسی مستمر از اماکن عمومی، اقامتی و رستوران‌ها و همچنین کنترل بیماری‌ها و غربالگری مسافران در پایانه‌های مرزی، هوایی و زمینی برای سلامتی مردم در سفر‌های نوروزی انجام شد؛ که جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه سازمان اورژانس کشور با چالش‌هایی نظیر فرسودگی شدید ناوگان آمبولانسی، کمبود نیروی انسانی و فضای فیزیکی برای حفظ وضعیت موجود و توسعه پایگاه‌ها رنج می‌برد، تاکید کرد: با این حال از تلاش شبانه‌روزی و ایثارگرانه همکاران عزیزم در اورژانس سراسر کشور که با چشم‌پوشی از حق قانونی مرخصی خود در کنار مردم ماندند، تقدیر و تشکر ویژه دارم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار