آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۰۷
در گفت‌و‌گو با دانشجو:

گلستان ۶۲۳ هزار هکتار اراضی زراعی دیم و آبی دارد

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: بر اساس آمار‌های حاصل از سرشماری عمومی کشاورزی، استان گلستان ۶۲۳ هزار هکتار اراضی زراعی دارد که سال گذشته در ۶۷ درصد این زمین‌ها، گندم کشت شده است.

 مهدی سعادت فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: بهره‌برداران کشاورزی در استان گلستان ۶۲۳ هزار ۳۶۵ هکتار اراضی زراعی در اختیار دارند که مساحت آن نسبت به ۱۰ سال گذشته ۸.۳۸ افزایش یافته است.

 وی گفت: سال گذشته ۴۲۱ هزار هکتار از اراضی گلستان به زیر کشت گندم رفت که ۶۸ درصد آن به صورت دیم و ۳۲ آن به صورت آبی بوده است.

سعادت‌فر ادامه داد: گلستان با دارا بودن ۱۳۲ هزار هکتار گندمزار آبی و ۲۸۸ هزار هکتار گندمزار دیم به ترتیب در رتبه پنجم و دهم کشت گندم، از حیث مساحت قرار دارد.

وی‌گفت: بر اساس نتایج سرشماری عمومی کشاورزی، حدود ۵۳ هزار بهره‌بردار گلستانی در بخش پرورش دام سبک و سنگین در گلستان فعالیت می‌کنند.

سعادت‌فر افزود: آمارهای ناشی از سرشماری، حاکی از فعالیت ۳۰ هزار بهره‌بردار در حوزه پرورش دام سنگین و ۲۳ هزار بهره‌بردار در حوزه پرورش دام سبک است ؛ به نحوی که یک میلیون و ۵۷۰ هزار راس گوسفند و بز و همچنين ۱۵۵ هزار گاو گاومیش و شتر در گلستان پرورش داده می‌شود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: آمارها حاکی از آن است که در ۱۰ سال گذشته و نسبت به سرشماری سال ۱۳۹۳ ،تعداد گوسفند و بره ۴۴ درصد و تعداد گاو و گوساله ۷ درصد افزایش یافته است.

 وی افزود: استان گلستان با دارا بودن ۵ هزار و ۶۰۰ نفر شتر رتبه نهم کشور را در تعداد بهره‌برداران پرورش شتر در اختیار دارد.

سعادت‌فر به افزایش ۵۸ درصدی تعداد بهره‌برداران پرورش زنبور عسل در گلستان طی ده سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۳۷۰۰ بهره‌بردار گلستانی در این بخش فعالیت دارند و از حیث تعداد بهره‌برداران پرورش زنبور، گلستان دارای رتبه ۷ کشور است.

وی همچنین گفت: ۳ درصد بهره‌برداران حوزه پرورش میگو کشور در استان گلستان مشغول به فعالیت هستند که نسبت به دوره گذشته سرشماری(۱۰ سال قبل) تعداد بهره‌برداران ۸۶ درصد افزایش داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار