آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۳۳۹

آیین رونمایی از برند «مهدا» برگزار شد؛ تولد یک مسیر تازه در ادبیات تصویری دینی کودک و نوجوان

نخستین رویداد رسمی برند «مهدا»، شامگاه سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ در فرهنگسرای امام خمینی (ره) تهران با حضور جمعی از نویسندگان، هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اصحاب رسانه و فعالان حوزه کودک و نوجوان برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نخستین رویداد رسمی برند «مهدا»، شامگاه سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ در فرهنگسرای امام خمینی (ره) تهران با حضور جمعی از نویسندگان، هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اصحاب رسانه و فعالان حوزه کودک و نوجوان برگزار شد.

در این آیین، از برند تازه‌تأسیس «مهدا» به عنوان زیرمجموعه‌ای محتوایی و فرهنگی از استودیوی کمیکا رونمایی شد؛ برندی که با تمرکز بر روایت تصویری مفاهیم اسلامی برای نسل نوجوان، تلاش دارد قصه‌هایی با رنگ ایمان، مهربانی و معنا را با زبانی نو و گرافیکی روایت کند.

رونمایی از کمیک‌بوک «۵۷۸» به عنوان نخستین محصول رسمی ذیل برند مهدا، یکی از نقاط شاخص این مراسم بود؛ اثری که در قالب روایت گرافیکی، به بازخوانی داستانی مهم و الهام‌بخش از تاریخ اسلام برای نوجوانان می‌پردازد.

در بخش دیگری از این برنامه، از لوگوی رسمی مهدا و هویت بصری این برند نیز با توضیحات تخصصی رونمایی شد. حجت حسنی، مدیر مارکتینگ برند مهدا، در سخنرانی خود ضمن تشریح روند طراحی هویت بصری، تأکید کرد که لوگوی مهدا با الهام از معماری اسلامی، خط کوفی بنایی و فرم‌های متقارن، تلاش کرده حس آرامش، تعادل و معنویت را در ذهن مخاطب القا کند. به گفته او، طراحی مهدا تنها یک پروژه گرافیکی نبوده، بلکه تلاشی بوده برای یافتن زبانی بصری که مفاهیم عمیق دینی را در قالبی ملموس و قابل زیست به مخاطب منتقل کند.

محمدمهدی جلالیان، مدیرعامل استودیوی کمیکا و برند مهدا نیز در سخنرانی خود با اشاره به مسیر ده‌ساله‌ی کمیکا، تأسیس برند مهدا را پاسخی به نیاز نسل امروز برای یافتن قهرمان‌هایی بومی، واقعی و هم‌دلانه دانست. او گفت:

> «ما فقط کمیک چاپ نمی‌کنیم، ما آینه می‌سازیم؛ برای اینکه بچه‌ها خودشون رو ببینن و باور کنن که می‌تونند قهرمان باشند. مهدا تلاشی است برای روایت دیدنی ایمان؛ تلاشی برای پل زدن میان زیبایی‌های دین و دنیای رنگارنگ کودک و نوجوان.»

در این رویداد، شماری از چهره‌های شاخص حوزه فرهنگ و رسانه نیز حضور داشتند که از جمله آنها می‌توان به مهدی محسنی (معاون خانه کتاب)، سعید حسینی، روح‌الله رفیعی، حامد جلالی (نویسنده)، مسلم ناصری (نویسنده)، معصومه میرابوطالبی (نویسنده)، علی نوری‌اسکویی (کارگردان)، مهدی پاکدل (مدیر تولید انیمیشن)، رستگار (مدیرکل محتوای تلوبیون) و سرشار (مدیر سابق شبکه پویا) اشاره کرد.

برگزارکنندگان در پایان این مراسم ابراز امیدواری کردند که برند مهدا بتواند به یکی از برند‌های اثرگذار حوزه کتاب‌های تصویری دینی در جهان اسلام تبدیل شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از محصولات و مسیر فعالیت‌های مهدا به وب‌سایت رسمی این مجموعه به نشانی www.Mahdaa.com مراجعه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار