آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۶۸۴
نماینده کرمان و راور:

کرمان در قعر جدول شاخص‌های حوزه ارتباطات قرار دارد

نماینده کرمان و راور گفت: کرمان با رتبه ۲۷ در قعر جدول شاخص‌های حوزه ارتباطات کشور قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهباز حین پور نماینده کرمان و راور در نشست معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با شرکت‌های فناور و نوآور استان کرمان با اشاره به وضعیت نامناسب زیرساخت‌های ارتباطی در استان کرمان اعلام‌کرد: متاسفانه رتبه استان کرمان در شاخص‌های حوزه ارتباطات در سطح کشور ۲۷ است که این جایگاه، زیبنده استانی با ظرفیت‌های بالای انسانی و اقتصادی نیست.

او گفت: علیرغم ظرفیت‌های موجود و حضور نخبگان کارآمد، اما متاسفانه رتبه کرمان در زمینه شرکت‌های دانش بنیان نیز خوب نیست. 

وی بیان کرد: تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان به ۵۰۰ مورد هم نمی‌رسد، در حالی که اصفهان بیش از ۶ هزار شرکت دارد.

حسن پور تاکید کرد: موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری یک موضوع کلیدی برای توسعه و آینده اقتصادی استان کرمان است.

سهم پایین کرمان از اکوسیستم فناوری کشور

در ادامه معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز گفت: اگر بخواهیم آینده‌ای متفاوت بسازیم، باید از الگو‌های فعلی فاصله بگیریم و فناوری را جدی بگیریم. 

محسن صدر با اشاره به سهم پایین کرمان از اکوسیستم فناوری کشور، اعلام‌کرد: جای تعجب است که استان کرمان با این میزان ظرفیت هنوز جایگاه مناسبی در حوزه آی سی تی ندارد؛ ما در سازمان فناوری اطلاعات آمادگی داریم تا با راه‌اندازی پارک فاوا در کرمان و تأمین زیرساخت‌های لازم، این مشکل را رفع کنیم.

او افزود: دستور مستقیم وزیر ارتباطات این است که در هر سفر استانی، یک آورده مشخص برای استان وجود داشته باشد. 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات توضیح داد: در مورد استان کرمان، یکی از اقدامات اساسی می‌تواند فعال‌سازی مرکز داده‌ای باشد که سال‌هاست معطل مانده است. 

وی اعلام کرد: اگر صنایع بزرگ استان مانند گل‌گهر یا مس سرچشمه، بخشی از منابع خود را صرف توسعه فناوری کنند، ما نیز از طریق تبصره ۱۸ و صندوق نوآفرین حمایت مالی خواهیم کرد.

ارائه طرح جامع هوش مصنوعی کشور

سپس رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی نیز، افزود: در حوزه دانش‌بنیان و هوش مصنوعی، چند گام مهم برداشته شده که از جمله آنها تصویب قانون مدیریت داده‌های کشور بوده که برای اولین‌بار ساختار تبادل داده‌ها را سامان داد و در برنامه هفتم توسعه نیز نهادینه شد.

مصطفی طاهری از ارائه طرح جامع هوش مصنوعی کشور در مجلس خبر داد و اعلام کرد: برای ما رشد متوازن دانش‌بنیان‌ها در تمام استان‌های کشور یک اولویت راهبردی است.

او گفت: در حوزه دانش‌بنیان و هوش مصنوعی، چند گام مهم برداشته شده که از جمله آنها تصویب قانون مدیریت داده‌های کشور بوده که برای اولین‌بار ساختار تبادل داده‌ها را سامان داد.

سپس حسین کاظمی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان نیز اعلام‌کرد: جشنواره «امید» در اردیبهشت ماه با هدف جذب سرمایه برای شرکت‌های دانش‌بنیان کرمان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار