آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۹۱۴

مانور آمادگی زلزله در تهران با مشارکت ۷ استان کشور برگزار می شود

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در راستای افزایش آمادگی و هماهنگی بین‌ استانی برای مقابله با زلزله احتمالی تهران، مانوری بزرگ با حضور ۷ استان پیشرو در اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.
مانور آمادگی زلزله در تهران با مشارکت ۷ استان کشور برگزار می شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین کبادی معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: در توضیح بیشتر افزود: طرح‌های عملیاتی پاسخ به حوادث بزرگ در سال ۱۴۰۴ به صورت تمرینات میدانی در تمامی سطوح جمعیت هلال احمر به صورت کاملاً عملیاتی اجرا خواهد شد.

کبادی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با معاونین امدادونجات ۷ استان پیشرو، تهران، اصفهان، قم، سمنان، مازندران، قزوین و مرکزی افزود: استان اصفهان به عنوان معین تهران در بحران زلزله تعیین شده و ۴ منطقه اصلی برای ورود تیم‌های امدادی در زلزله احتمالی تهران مشخص شده است.

وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت در این نشست، علاوه بر تعاملات و برنامه عملیاتی حوزه‌های درون جمعیتی، قرار است نشست دیگری با حضور کارشناسانی از سایر دستگاه‌ها برگزار شود. 

کبادی اضافه کرد: پس از تدوین این سناریو و جمع‌بندی نهایی، مراحل اجرایی آن در دستور کار قرار خواهد گرفت تا با ظرفیت تمامی دستگاه‌های امدادرسان و دستگاه‌های همکار در قانون مدیریت بحران، این اقدام ارزشمند صورت گیرد و تمرین عملیاتی واقعی به منظور حفظ آمادگی و پاسخگویی سریع و بهینه در حوادث و بحران‌ها انجام شود.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات تاکید کرد: این مانور با حضور تیم‌های واکنش سریع، جستجو و نجات، پهپادی، ارتباطات رادیویی و آوار برگزار می‌شود و هدف آن، ارزیابی آمادگی، شفافیت نقش‌ها و بهبود هماهنگی بین‌استانی است.

بنا براعلام روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر؛ محمدحسین کبادی در پایان تصریح کرد: این تمرین در شرایط نزدیک به واقعیت انجام می‌شود تا توانمندی‌های جمعیت هلال احمر در مدیریت بحران زلزله تهران سنجیده و ارتقاء یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار