آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۴۰۴
در مراسم بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک؛

رئیس دانشگاه علمی کاربردی: آموزش‌های علمی کاربردی مرکز کهریزک، نمونه برجسته‌ای از فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه اجتماعی است

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: آموزش‌های علمی کاربردی مرکز کهریزک، نمونه برجسته‌ای از فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه اجتماعی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی اکبری در مراسم بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک و تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری واحد استانی تهران شرق اظهار داشت: امروز، یکی از بهترین روز‌های کاری، خدمت و تجربه برای بنده رقم خورد، امروز از جایی بازدید کردم که عشق به درستی ترجمه شده، ایثار، تجلی پیدا کرده و آدم مفید و عمر مفید مصداق پیدا کرده است.

دکتر علی اکبری افزود: امروز من و همکارانم در یکی از موثرترین کلاس‌های آموزشی عمرمان شرکت کردیم و پای درس عزیزان مددکار نشستیم و دیدیم مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک، چه دانش آموختگان خبره‌ای تربیت کرده و چه کار‌های بزرگی انجام می‌دهند، ما در اینجا غلبه بر معلولیت، محدود نشدن در معلولیت و چیره شدن بر معلولیت را شاهد بودیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: باید از عزیزانی که خادم آسایشگاه کهریزک هستند تشکر کنم، شما به نیکوکاری، مددکاری و امر خیر، ارزش دادید و توانمندی در خدمت به خلق را باز تعریف کردید.

دکتر علی اکبری افزود: همچنین سلام ویژه عرض می‌کنم خدمت دانشجویان عزیزم، شمایی که بهانه اصلی همه این برنامه‌ها هستید و خوشحالم در یکی از بهترین مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور دارم. وی تصریح کرد: ارزیابی ما از مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک، ارزیابی رضایت بخشی است، خوشحالم دانشجویان عزیز من در اینجا هم علم می‌آموزند و هم در جایی کارورزی می‌کنند که محل کار بعدیشان است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: یکی از مشکلات ما این است که دانشجویان ما بعد از اتمام تحصیلات، تازه به فکر یافتن زمینه‌هایی برای سودمندی رشته تحصیلی شان می‌افتند، فلسفه دانشگاه جامع علمی کاربردی و تاکیدی که بر دروس کارورزی و کاربینی وجود دارد برای این است که ما دانشجویان را برای محیط واقعی کار آماده کنیم، این امر، رسالت آموزشی دانشگاه است و بر اجرای این رسالت تاکید داریم، از هر مجموعه‌ای هم که با ما در این راستا همراه باشند حتماً حمایت می‌کنیم.

وی افزود: مراکز آموزش علمی کاربردی باید توامان آموزش، پژوهش و فرهنگ مهارتی را در محیط آموزشی به جدیت پیگیر باشند و به امید خدا اگر این اتفاق بیفتد دانشگاه جامع علمی کاربردی به تمام اهداف خود می‌رسد.

دکتر علی اکبری گفت: آموزش‌های علمی کاربردی در اکثر صنایع مانند فولاد، مس و همچنین در مدیریت، فرهنگ و هنر و کشاورزی وجود دارد و در حال تربیت نیروی انسانی متخصص مورد بازار کار این بخش‌ها می‌باشد و آموزش علمی کاربردی در مرکز کهریزک نمونه‌ای از فعالیت‌های علمی کاربردی در حوزه اجتماعی است.

وی تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مجموعه‌ای برای کثرت در وحدت است. دکتر علی اکبری افزود: هریک از مراکز آموزشی می‌توانند خلاقیت و نوآوری خاص خود را داشته باشند و لزومی ندارد از همدیگر تقلید و کپی کنید اگر قرار باشد دایره خلاقیت و نوآوری ما محدود به کهریزک شود، علیرغم اینکه کهریزک یکی از بزرگترین مراکز توانبخشی دنیاست، از نوآوری و خلاقیت باز می‌مانیم، در همین راستا مراکز آموزش علمی کاربردی هم باتوجه به نوع فعالیت، می‌بایست نوآوری‌های متفاوت داشته باشند.

دکتر علی اکبری در ادامه گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی، سیاست‌هایی برای تنوع خلاقیت، تدوین شده است، این سیاست‌ها فقط برای مدیران دانشگاه نوشته نشده است بلکه برای تمامی ارکان اعم از دانشجویان، مدرسان و روسای مراکز، زمینه کار، فعالیت و هنرنمایی را فراهم کرده است و از همه شما عزیزان برای تحقق این برنامه ها، کمک می‌خواهم.

دکتر علی اکبری در خاتمه ادامه اظهار داشت: از خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی دو درخواست دارم، اول نسبت به دانشگاه تعصب داشته باشیم و دیگر اینکه برای بهتر کردن، موفق شدن و نشان دادن توانایی‌های دانشگاه، هرآنچه از دستمان برمی آید دریغ نکنیم و در راستای رفع نیاز کشور به آموزش نیرو‌های مورد نیاز بازار کار و کمک به ایجاد اشتغال برای جوانان، تمامی توان خود را بکار بگیریم.

در بخش پایانی مراسم، با حضور دکتر محمد علی اکبری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی از برترین‌های پژوهش و فناوری واحد استانی تهران شرق تقدیر گردید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار